صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۵۹۷
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳

روز یک‌شنبه، یکم آذرماه مدارس و دانشگاه‌ها در آذربایجان‌غربی تعطیل بوده در شروع کار ادارات در استان با یک ساعت تاخیر شروع می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌غربی، براساس تصمیم کارگروه شرایط اضطرار و آلودگی هوای آذربایجان‌غربی که عصر امروز، یکم آذرماه تشکیل جلسه داد، با استناد به هشدار سطح زرد اداره کل هواشناسی استان مبنی بر پایداری هوا تا روز دوشنبه و تشدید آلاینده‌های جوی، موارد زیر برای روز یکشنبه دوم آذرماه ۱۴۰۴ به تصویب رسید:

شهرستان مهاباد: تعطیلی همه مقاطع تحصیلی(از ابتدایی تا متوسطه)، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همچنین ادارات و دستگاه‌های دولتی.

در شهرستان‌های ارومیه، اشنویه، نقده، سلماس، خوی، میاندوآب، بوکان، پیرانشهر و شاهین‌دژ: فعالیت‌های آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها در کلیه مقاطع تحصیلی(ابتدایی، متوسطه اول و دوم) و دانشگاه‌ها در این شهرستان‌ها غیرحضوری بوده و فعالیت ادارات و نهادهای دولتی در این شهرها با یک ساعت تأخیر آغاز خواهد شد.

توصیه‌های بهداشتی و اجرایی مطابق قانون هوای پاک: با توجه به استمرار شرایط کیفی هوا و ورود به وضعیت «قرمز» براساس ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی قانون هوای پاک، رعایت موارد زیر به تمامی دستگاه‌های اجرایی، صنفی و شهروندان الزامی اعلام می‌شود:

پرهیز از تردد غیرضروری: همه گروه‌های حساس (کودکان، زنان باردار، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی) از خروج غیرضروری از منزل خودداری کنند.

ممنوعیت فعالیت ورزشی: کلیه فعالیت‌های ورزشی و بدنی در فضای باز برای تمامی گروه‌های سنی متوقف شود.

مدیریت ناوگان حمل‌ونقل: تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی و اعمال محدودیت‌های ترافیکی موقت برای خودروهای شخصی(به ویژه خودروهای دیزلی و فاقد معاینه‌فنی) الزامی است.

کنترل فعالیت‌های صنعتی: فعالیت کارگاه‌ها و صنایعی که در شعاع ۵۰ کیلومتری کانون‌های آلودگی هوای استان واقع شده‌اند و فاقد سیستم‌های پالایشگر هستند، تا بهبود شاخص کیفی هوا متوقف می‌شود.

استفاده کمتر از خودروهای شخصی و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی.

شهروندان محترم با رعایت موارد فوق، ضمن حفظ سلامت خود، در بهبود کیفیت هوا و کاهش آثار سوء این پدیده مشارکت فعالانه داشته باشند.

انتهای پیام