صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۶۲۲
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴

مدیر بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها استان کردستان، گفت: این بنیاد در ادامه همراهی نهادهای مردمی با پویش انسان‌دوستانه «گرمای دل‌ها»، در تأمین پوشاک گرم، پتو و لوازم گرمایشی مورد نیاز خانواده‌های تحت پوشش و اقشار کم‌برخوردار مشارکت می‌کند.

به گزارش ایکنا از کردستان، مینا فیروزی، مدیر بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها استان کردستان امروز، یکم آذر در دیدار با مدیر بهزیستی سنندج گفت: این اقدام در پی مکاتبه رسمی و رایزنی‌های انجام‌شده از سوی اداره بهزیستی سنندج انجام گرفته و با استقبال مسئولان بنیاد همراه شده است.

حبیب‌الله ابراهیمی، مدیر بهزیستی سنندج نیز با قدردانی از این همکاری گفت: بنیاد آبشار عاطفه‌ها همواره یاری‌رسان خانواده‌های نیازمند بوده و اکنون نیز با مشارکت ارزشمند خود در پویش گرمای دل‌ها، نقش مهمی در تأمین پوشاک و وسایل گرم‌کننده برای اقشار کم‌برخوردار و آسیب‌پذیر ایفا می‌کند.

وی افزود: این همراهی موجب تسریع روند تهیه اقلام ضروری فصل سرما می‌شود تا هیچ خانواده آسیب‌پذیری بدون وسایل گرمایشی و لباس گرم نماند.

مدیر بهزیستی کردستان گفت: پویش «گرمای دل‌ها» با هدف حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت در فصل زمستان همچنان ادامه دارد و آماده دریافت کمک‌های مردمی و مشارکت خیرین نیکوکار است.

انتهای پیام