صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۶۲۴
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۱

مدیر پردیس سینمایی بهمن سنندج از آغاز رسمی اکران فیلم در سینما نایسر و تکمیل فرآیند تجهیز این مجموعه فرهنگی خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کردستان، حیدر مرادی، مدیر پردیس سینمایی بهمن سنندج گفت: تأمین زیرساخت‌هایی مانند آب، برق و گاز این مجموعه برعهده پیمانکار و اداره راه و شهرسازی بود که خوشبختانه طی یک سال گذشته با همکاری حوزه هنری استان کردستان و سایر دستگاه‌های اجرایی نهایی شد.

وی افزود: سینما نایسر از روز سه‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه رسماً کار خود را آغاز کرده و علاقه‌مندان می‌توانند روزانه در قالب شش سانس فیلم‌های در حال اکران را تماشا کنند.

مدیر پردیس سینمایی بهمن سنندج با اشاره به اهمیت راه‌اندازی این سینما در منطقه نایسر، گفت: این منطقه یکی از نواحی حاشیه‌ای و کم‌برخوردار سنندج است و قطعاً افتتاح سینما به عنوان یکی از شاخص‌های مهم فرهنگی، تأثیر قابل توجهی در ارتقای آگاهی‌های اجتماعی و بهبود فرهنگ عمومی خواهد داشت.

وی همچنین از کارکردهای فرهنگی این مجموعه فراتر از نمایش فیلم خبر داد و بیان کرد: قرار است سینما نایسر به محلی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی نیز تبدیل شود. بهره‌برداری از این مجموعه به مدت ۱۰ سال به حوزه هنری استان کردستان واگذار شده است.

مرادی ادامه داد: این مرکز دارای بخش‌های مختلفی از جمله کتابخانه و کلاس‌های آموزشی در رشته‌های گوناگون است؛ امیدواریم با انجام محوطه‌سازی‌های تکمیلی، این فضا به یک مرکز تفریحی و فرهنگی سالم برای اهالی نایسر تبدیل شود.

وی در پایان تأکید کرد که این سینما به‌عنوان بخشی از شبکه سینماهای استان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و خدمات متنوع فرهنگی و هنری برای مردم ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام