صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۷۶۸
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
آیت‌الله سعیدی مطرح کرد

تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) ویژگی بسیج را جوشیدن قدرت از درون و اخلاص آن دانست و گفت: این خلوص باعث شده است بسیج، سپاهی مخلص و تابع‌ناشدنی در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی باشد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، آیت‌الله سیدمحمدسعید سعیدی، تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س)، امروز، دوم آذرماه در دیدار با اعضای ستاد کنگره نماز استان قزوین، هفته بسیج را فرصتی برای یادآوری جایگاه ارزشمند این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: بسیج نیرویی است که حتی برای تحلیل‌گران خارجی غیرقابل درک است و در دفاع مقدس و مقابله با فتنه‌ها نقش برجسته‌ای ایفا کرده است.

وی با بررسی سیره و سبک زندگی حضرت زهرا(س) بیان کرد: بانوی بزرگوار الگوی دوران غیبت و دوران حاکمیت امام زمان(عج) هستند و ۲۵۰ سال فعالیت ائمه معصومین بر پایه این الگو بوده است.

سعیدی تأکید کرد: حضرت زهرا(س) قدرت درونی خود را پرورش دادند و این ویژگی را به عنوان الگویی برای تحقق اهداف الهی معرفی کردند؛ همه انسان‌ها بر فطرت الهی خلق شده‌اند و باید از درون جوشیده و برای خدا عمل کنند.

وی ویژگی بسیج را جوشیدن قدرت از درون و اخلاص آن دانست و افزود: این خلوص باعث شده است بسیج، سپاهی مخلص و تابع‌ناشدنی در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی باشد.

سعیدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سعیدی تصریح کرد: وصیت ایشان درباره آموزش مسائل شرعی و عمل به آن، نمونه‌ای از غیرت دینی است که برای حفظ ایمان و تربیت دینی جامعه اهمیت دارد.

انتهای پیام