صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۹۸۰۳
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲

ویژه‌برنامه «مکتب عشق» با هدف ترویج فرهنگ ایثار و پاسداشت فرماندهان و فعالان بسیج، در فرهنگسرای رضوان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، فرهنگسرای رضوان با همکاری معاونت اجتماعی سازمان بهشت زهرا(س) ویژه‌برنامه «مکتب عشق» را روز یکشنبه ۹ آذرماه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷ برگزار می‌کند. این برنامه با هدف پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت و ترویج ارزش‌های مکتب شهدا طراحی شده و میزبان زائران، خانواده‌های معظم شهدا و عموم علاقه‌مندان خواهد بود.

در این برنامه بخش‌های متنوعی پیش‌بینی شده است؛ از جمله روایتگری که به بیان خاطرات و روایت‌های کمتر شنیده‌شده از سیره شهدا می‌پردازد، اجرای گروه سرود با محوریت مفاهیم انقلابی و معنوی و اجرای نمایشی که با محوریت فرهنگ ایثار و رشادت رزمندگان طراحی شده است. همچنین سرهنگ حیدری در سخنانی به تبیین مؤلفه‌های مکتب مقاومت، نقش نسل جوان در پاسداری از فرهنگ جهاد و اهمیت استمرار راه شهدا خواهد پرداخت.

در ادامه برنامه نیز از جمعی از فرماندهان موفق بسیج که در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و جهادی فعالیت مؤثر داشته‌اند، با اهدای هدیه تجلیل می‌شود. برگزارکنندگان تأکید دارند که این تجلیل نمادی از تکریم تلاش‌های بی‌وقفه نیروهای مردمی و بسیجیانی است که در میدان‌های مختلف خدمت‌رسانی و دفاع از ارزش‌ها پیشگام بوده‌اند.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به نشانی بهشت زهرا(س)، گلزار شهدا، روبروی جایگاه جلوس حضرت امام خمینی(ره) فرهنگسرای رضوان مراجعه کنند.

حضور در این مراسم برای عموم آزاد است و با هدف احیای پیوند میان مردم و فرهنگ مقاومت برگزار می‌شود.

انتهای پیام