صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۹۹۴۴
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱

دبیر کانون‌های خدمت رضوی همدان از اعزام گروهی از معلولان زیارت‌اولی به مشهد مقدس خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و هماهنگی‌های انجام‌شده با آستان قدس رضوی، ۴۵ نفر از معلولان و خانواده‌های آنان از استان همدان برای زیارت بارگاه منور امام رضا(ع) اعزام می‌شوند.

سیدحسین خوانساری، دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، از اعزام گروهی از معلولان زیارت‌ اولی به مشهد مقدس خبر داد و اظهار کرد: با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و هماهنگی‌های انجام‌شده با آستان قدس رضوی، ۴۵ نفر از معلولان و خانواده‌های آنان از استان همدان برای زیارت بارگاه منور امام رضا(ع) اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه این طرح تمامی ۱۰ شهرستان استان را پوشش می‌دهد، افزود: خانواده‌هایی که دست‌کم دو عضو معلول داشتند شناسایی و برای بهره‌مندی از این سفر زیارتی معرفی شده‌اند. این کاروان 11 آذرماه جاری از همدان اعزام می‌شوند و به مدت سه روز در مشهد مقدس اسکان دارند.

خوانساری تصریح کرد: هیچ‌گونه هزینه‌ای از خانواده‌ها دریافت نشده و هزینه حمل‌ونقل کاروان از محل کمک‌های خیرین تأمین شده است.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی همدان بیان کرد: این برنامه گامی در جهت ترویج فرهنگ زیارت، توجه به نیازهای ویژه معلولان و تقویت سرمایه‌های اجتماعی در استان باشد.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون 315 زائر اولی از استان همدان به مشهد مقدس اعزام شده‌اند، گفت: در طی سال در سطح استان افراد نیازمندی که تاکنون به زیارت امام رضا(ع) اعزام نشده‌اند، شناسایی شده و به کمک خیرین به زیارت اعزام می‌شوند.

انتهای پیام