صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۰۱۲۴
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳
در بخش فارسی؛

مراسم اختتامیه بخش فارسی سیزدهمین کنگره هجده سال نوری، در موزه عمارت کاظمی، محله امامزاده یحیی (ع) برگزار شد. 

به گزارش ایکنا، مراسم اختتامیه بخش فارسی سیزدهمین کنگره هجده سال نوری، روز جمعه ۷ آذر در موزه عمارت کاظمی، محله امامزاده یحیی (ع) برگزار شد. 

این برنامه با حضور جمعی از فرهیختگان، اساتید، شاعران و علاقه‌مندان اهل‌ بیت (ع) فضایی معنوی و ادبی پدید آورد. سید محمد جواد شرافت، با اجرای هنرمندانه و مدیریت دقیق برنامه، مراسم را آغاز و حاضران را به دنیای شعر و ادب دعوت کرد.

پس از اجرای ابتدایی، جواد حیدری، مدیر مجمع شاعران اهل‌ بیت (ع) به روی صحنه آمد و با سخنرانی صمیمانه و خوش‌آمدگویی رسمی، ادامه مراسم را با حال و هوایی ادبی و معنوی شکل داد.

در ادامه، برنامه با شعرخوانی شاعران، اساتید و مهمانان ویژه ادامه یافت و شور و هیجان ادبی حضار را برانگیخت. سپس، برگزیدگان جشنواره در بخش‌های اصلی و ویژه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

برگزیدگان بخش اصلی

شاعر برگزیده ـ نفر اول: مجید لشکری از زاهدان، با قصیده‌ای به مطلع «ز نورت نه‌تنها جهان آفریدند»

شاعر تقدیرشده ـ نفر دوم: محمدمهدی خانمحمدی از قم، با مثنوی به مطلع «صدای لرزش مسجد به چشم می‌آید»

شاعران تقدیری ـ نفر سوم (مشترک): سید جواد میرصفی از قم، با غزل‌چهارپاره‌ای به مطلع «گرچه در چشم ما سپید، امّا / سرخِ سرخ است رنگِ جوهرِ اشک» و محمدعلی فراتین از تهران، با غزلی به مطلع «این خانه خانه‌ای‌ست برای گریستن»

برگزیدگان بخش ویژه 

با موضوع فضائل، مناقب و مراثی حضرت نرجس خاتون (س):

شاعر تقدیرشده ـ نفر سوم: حسین نادری، با قصیده‌ای به مطلع «قسم به آنکه وجود آورَد بُرون ز عدم»
با نظر هیئت داوران بخش ویژه نفرات اول و دوم برگزیده و شایسته تقدیر نداشت.

در بخش پایانی مراسم، از هادی جانفدا که بیش از یک دهه در مجمع شاعران اهل‌ بیت (ع) فعالیت داشته است ـ تجلیل و تکریم شد. وی نیز با شعرخوانی در مدح و مرثیه حضرت زهرا (س) حضار را همراه کرد و در پایان لوح تقدیر و هدیه یادبود به ایشان اهدا شد.

انتهای پیام