صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۱۲۴۱
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸

پذیرش سال تحصیلی جدید جامعه‌الزهرا(س) از 16 آذرماه آغاز می‌شود؛ نهادی که به گفته مسئولان، با گسترش رشته‌ها و اضافه شدن گرایش‌های نو مانند «رسانه و فضای مجازی» و «مطالعات دین با گرایش هوش مصنوعی»، در مسیر تربیت بانوان کنشگر و نقش‌آفرین در عرصه‌های علمی، اجتماعی و بین‌المللی گام برمی‌دارد.

به گزارش ایکنا، افتخار یوسفی؛ معاون آموزش و تربیت جامعه الزهرا(س)، 15 آذرماه در نشست خبری آغاز پذیرش سال تحصیلی جدید جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه مقام معظم رهبری در 30 آبان سال گذشته در توصیف جامعه الزهرا(س)، این نهاد را یک پدیده نامیدند که باعث آشنایی بانوان با معارف اسلامی و شیعی، گفت: ایشان با تعابیری چون فعالیت‌های قابل قبول از جامعه‌الزهرا ابراز رضایت کردند و این مسئله سبب افتخار و امید ما است. 
 
یوسفی افزود: جامعه الزهرا(س) معتقد است که طلاب ما باید نقش‌آفرینی اجتماعی داشته باشند و کنشگر اجتماعی باشند، لذا برنامه‌ریزی آموزشی و پذیرش ما چه در غیرحضوری و چه در حضوری معطوف به این مسئله است. حضوری هم تمام وقت و نیمه وقت است تا افراد بتوانند شرایط خود را با تحصیل هماهنگ کنند و به وظایف مادری و همسرداری و ... آسیبی وارد نشود.
 
معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی در این مجموعه به لحاظ تنوع رشته و گرایش وجود دارد، افزود: این ظرفیت بدیل اندکی در جهان اسلام دارد؛ زیرا طلاب بعد از فارغ‌التحصیل می‌توانند در قالب مبلغ و مدرس  و پژوهشگر به فعالیت علمی بپردازند، بنابراین دختران دبیرستانی و مادران خانه‌دار و همه زنانی که علاقه دارند تا از این ظرفیت بهره ببرند و صاحبنظرانه کنش علمی داشته باشند و نظریه‌پرداز علوم انسانی و اسلامی باشند یا تدریس کنند، می‌توانند به تحصیل در این نهاد علمی بپردازند.
 
یوسفی اضافه کرد: افرادی که علاقه دارند یک فرد مؤثر برای خود و خانواده و اطرافیان باشد و در زندگی به آرامش برسد قطعا جامعه الزهرا(س) ظرفیت خوبی برای تحقق این افراد دارد؛ مقام معظم رهبری در سال گذشته در دیدار مدیران جامعه الزهرا(س) درخواست کردند تا در عرصه بین‌ المللی و رسانه فعالیت گسترده‌تری داشته باشند، لذا برای تحقق این منویات رشته‌های جدیدی را به مجموعه رشته و گرایشات جامعه الزهرا(س) اضافه کردیم. 

ایجاد دو رشته جدید

وی از ایجاد دو رشته جدید و بی سابقه در حوزه خواهران که مورد نیاز نظام است خبر داد و گفت: رشته تبلیغ، رسانه و فضای مجازی و رشته مطالعات دین و فضای مجازی با گرایش هوش مصنوعی دو رشته جدیدی است که در سال تحصیلی آینده اجرا خواهد شد و ثبت نام در سال جاری انجام می‌شود همچنین رشته مدیریت آموزشی نیز جزء رشته‌هایی است که مورد نیاز بانوان است، با توجه به اینکه بیش از نیمی از جامعه ما دختران و زنان هستند.
 
معاون آموزش جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه بیش از 4500 دانش‌آموخته جامعه‌ الزهرا جذب آموزش و پرورش شده‌اند و باید به این مجموعه معلمان مدارس امین را نیز بیفزاییم گفت: نکته دیگر اینکه از مجموعه 73 رشته دانشگاهی همسو با علوم حوزوی پذیرش طلبه از بین دانشجویان برای سطح سه مختلف داریم و داوطلبان می‌توانند با ثبت نام از مقطع کارشناسی دانشگاهی وارد مقطع سه سطح جامعه الزهرا شوند.
 
یوسفی از افزودن رشته مربی قرآن و مطالعات اسلامی برای طلاب بین‌ الملل خبر داد و اظهار کرد: در مقطع سه نیز، مدیریت آموزشی افزوده شده است، همچنین در مقطع سطح چهار، چند رشته افزوده شده است که شامل؛ رشته مطالعات اسلامی اجتماعی خانواده، فلسفه تعلیم و تربیت تطبیقی و رشته ادبیات عرب است و تنوع گرایشی در سطح دو نیز بیشتر شده است. 
 
وی افزود: تلاش ما بر این است که به صورت تمام قد بستر مناسبی را برای علاقه‌مندان به علوم اسلامی فراهم کند تا هم بتوانند خیلی خوب آموزش بیبینند و هم دوره‌های مهارتی و کارورزی را در کنار وظایف خانه آموزش ببینند. 

آغاز ثبت نام از 16 آذرماه 

یوسفی با بیان اینکه پذیرش و ثبت نام از داوطلبان از فردا، 16 آذر ماه آغاز می‌شود، تصریح کرد: جهت شرکت در سطح دو، داشتن دیپلم از شرایط ورود است، البته طرح تحصیل همزمان متوسط دوم و دروس جامعه الزهرا را نیز در دستور کار داریم و بعد از تصویب وزارتخانه در برنامه اجرایی قرار می‌گیرد و در حال حاضر برای سطح دو از دیپلم پذیرش داریم و شرط سنی نیز صرفا برای استفاده از خوابگاه است. 
 
همچنین اشرف‌السادات ارمکان؛ مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(س) در این نشست خبری با بیان اینکه ثبت نام برای پذیرش جامعه‌الزهرا از 16 آذرماه آغاز می‌شود و تا 19 دی ماه ادامه دارد، گفت: دریافت کارت ازمون چند روزقبل از آزمون اعلام می‌شود و آزمون هم به صورت مجازی برگزار خواهد شد، 27 فروردین آزمون سطح دو و آزمون سطح سه و چهار در روز 28 فروردین به صورت حضوری در مراکز استان‌ها برگزار می‌شود و نتایج هم 20 اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد همچنین مصاحبه هم بلافاصه بعد از اعلام نتایج انجام خواهد شد.
 
ارمکان افزود: تمام وقت خوابگاهی، تمام وقت روزانه صبح و تمام وقت روزانه عصر در دوره چهارساله و شش ساله برگزار خواهد شد و دوره غیرحضوری هم نسبتا به همین منوال است و البته بسته به میزان واحدهایی است که می‌توانند بردارند. 
 
وی اضافه کرد: جامعه الزهرا برای داوطلبان ایرانی هیچ شرط سنی ندارد ولی برای خواهران غیرایرانی شرط سنی وجود دارد و از 18 تا 24 و روزانه‌ها تا 32 سال پذیرش می‌شوند. در مورد سطح دو، سه و چهار هم تعدادی افراد از آزمون اولیه معاف هستند.
 
ارمکان بیان کرد: برای سطح دو، کسانی که حافظ 15 جزء قرآن باشند معاف از آزمون اولیه خواهند بود همچنین نهج‌البلاغه و دارندگان مدرک دیپلم و کارشناسی با معدل 17، رتبه‌های اول تا سوم المپیادهای علمی و مربیان قرآنی که مدرک رسمی دارند از آزمون معاف هستند برای سطح چهار نیز علاوه بر آزمون، مصاحبه علمی و گزینشی وجود دارد. 
 
وی با بیان اینکه هم‌اکنون، ده هزار طلبه در حال تحصیل در جامعه الزهرا(س) هستند که هزار نفر آنان غیرایرانی هستند، تأکید کرد: چون از برخی کشورها درخواست‌کننده زیاد است، کسانی که امتیاز لازم برای ورود به جامعه‌الزهرا را بگیرند می‌توانند پذیرش شوند.
 
مدیرکل سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(س)، افزود: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق نشانی paziresh.jz.ac.ir
اقدام به ثبت نام کنند.
انتهای پیام