صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۱۴۲۰
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵

مدیر اجرایی مسابقات بین‌المللی قرآن و ابتهال دینی «پورت سعید» مصر از حضور بیش از 30 کشور در نهمین دوره این رقابت‌ها خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از نیوز روم، عادل المصیلحی، فعال رسانه‌ای و مدیر اجرایی مسابقات قرآن «پورت سعید» مصر اظهار کرد: این مسابقات اواخر ژانویه 2026 با مشارکت بیش از 30 کشور برگزار خواهد شد و نگاه‌ها به نهمین دوره این رویداد به عنوان یکی از مهم‌ترین رقابت‌های مصری و عربی در زمینه دعا و مناجات دینی دوخته شده است.

وی افزود: این رقابت در نهمین دوره با نام شیخ محمود علی البناء(قاری فقید مصری) و با نظارت مصطفی مدبولی، نخست وزیر مصر و با حمایت و همکاری محب حبشی، استاندار پورت سعید و عمرو عثمان، معاون وی برگزار خواهد شد.

المصیلحی بیان کرد: فعالیت‌ها و رقابت‌های داخلی مسابقات برای معرفی نمایندگان مصر در مسابقات بین‌المللی پورت سعید دیروز(15 آذر) در مسجد «الرحمن» آغاز شد و در روز اول 95 شرکت‌کننده در رشته‌های ابتهال دینی(سرودهای دینی) بزرگسالان و خردسالان حضور یافتند.

وی گفت: این رقابت با حضور گسترده دوستداران قرآن و سرودهای دینی برگزار شد و استان پورت سعید با گردهمایی حافظان قرآن و مداحان از سنین مختلف، شاهد فضایی معنوی و شاخص بود.

بنا بر این گزارش، رقابت امسال شاهد افزایش تعداد شرکت‌کنندگان، به همراه هیئت داورانی متشکل از گروهی از قاریان و مداحان برجسته و رویدادهای فرهنگی و مذهبی با هدف حمایت از استعدادها و ارائه الگوهای جدید در دنیای تلاوت و دعاست.

95 نفر از شرکت‌کنندگان مقابل کمیته متشکل از علمای الازهر به رقابت با یکدیگر پرداختند و مسجد الرحمن شاهد حضور گسترده شخصیت‌های سیاسی و دینی و شهروندان مصری از مناطق مختلف برای مشاهده این رویداد بود.

انتهای پیام