صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۱۶۵۵
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵

نمایندگان کردستان در بخش معارفی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که در قم برگزار شد، چهار رتبه برتر در بخش بانوان و آقایان را کسب کردند.

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: بخش معارفی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با معرفی نفرات برتر این بخش روز گذشته، ۱۶ آذرماه در شهر قم به‌کار خود پایان داد.

وی افزود: در بخش معارفی این دوره از مسابقات، حضور چهار نماینده استان کردستان موفقیت‌آمیز بود که براین اساس محمد طهماسبی و ابراهیم مریمی در بخش آقایان رشته معارف قرآن کریم اهل سنت رتبه اول و دوم و فریده سعیدی و سیده مریم حسینی رتبه‌های اول و سوم بخش بانوان در رشته معارف قرآن کریم اهل سنت را کسب کردند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان، نتایج کسب شده از سوی متسابقان را نشان‌دهنده پیوند عمیق مردم استان با قرآن و معارف ناب اسلامی دانست و بیان کرد: این موفقیت نتیجه تلاش بی‌وقفه نخبگان قرآنی، حمایت خانواده‌ها و فعالیت مؤثر اساتید قرآنی مؤسسات در بخش‌های معارفی در سراسر استان است.

وی با اشاره به اینکه در رشته تفسیر اهل سنت این مسابقات، جوانان بااستعداد کردستانی افتخارآفرینی کردند و نتایج بسیار درخشانی را برای استان به ارمغان آوردند، افزود: این موفقیت قرآنیان کردستانی در معتبرترین رویداد قرآنی کشور نشانه‌ای عمیق از علاقه و تعهد مردم استان به قرآن کریم و معارف ناب اسلامی است.

حجت‌الاسلام محمد کاروند گفت: این درخشش، حاصل تلاش بی‌وقفه این نخبگان قرآنی، زحمات خانواده‌های آنان و همچنین تلاش مربیان و مؤسسات قرآنی در سطح استان است. 

یادآور می‌شود، بخش معارفی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از ۱۰ تا ۱۶ آذرماه در شهر قم و به میزبانی جامعة‌المصطفی‌ العالمیه(ص) برگزار شد.

انتهای پیام