صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۱۷۵۹
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳

مراسم آستان مقدس مسجد جمکران از سه‌شنبه ۱۸ آذر تا جمعه ۲۱ آذر، با محوریت ولادت صدیقه طاهره، حضرت زهرا(س) برگزار خواهد شد.

به گزارش ایکنا از قم، مراسم آستان مقدس مسجد جمکران از سه‌شنبه ۱۸ آذر تا جمعه ۲۱ آذر، با محوریت ولادت صدیقه طاهره، حضرت زهرا(س) برگزار خواهد شد.

 مراسم این هفته آستان مقدس مسجد جمکران با قرائت دعای توسل با نوای سید محمود علوی و سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی دانشمند، از ساعت ۲۰ روز سه‌شنبه ۱۸ آذر برگزار می‌شود. 

 ویژه مراسم شب ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی حسین‌آبادی و مدیحه‌سرایی محمد رمضانی پس از نماز جماعت عشاء و در روز ولادت با مدیحه‌سرایی سید حسن گل ختمی پس از نماز جماعت عصر برپا خواهد بود.

در شام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) نیز، دعای کمیل با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین حاج ابوالقاسم و مدیحه‌سرایی و قرائت دعا توسط سید مهدی موسوی، پنجشنبه ۲۰ آذر بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود. 

دعای ندبه این هفته نیز روز جمعه، ۲۱ آذر از ساعت ۶ صبح با نوای سیدعلی حسینی‌نژاد و سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین فرحزاد در شبستان بقیع برپاست.

برنامه‌های این هفته، با قرائت صلوات ضراب اصفهانی و زیارت آل‌یاسین در عصر روز جمعه پایان می‌یابد.

انتهای پیام