صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۲۱۲۰
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳

۱۵۰۰ دستگاه لوازم گرمایشی در راستای محرومیت‌زدایی از سوی بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها به خانواده‌های محروم اهدا شد.

به گزارش ایکنا؛ رزمایش فاطمی اهدای ۱۵۰۰ دستگاه لوازم گرمایشی به خانواده‌های محروم در راستای محرومیت‌زدایی چهارشنبه ۱۹ آذرماه، همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) در مسجد امام جعفر صادق(ع) واقع در میدان فلسطین تهران برگزار شد.

این مراسم به همت بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها و با حضور محمدجواد فولادپور، این رئیس بنیاد بین‌المللی برگزار شد.

فولادپور در این مراسم با اشاره به فعالیت‌های بنیاد گفت: فعالیت‌های محرومیت‌زدایی این بنیاد با محور کاهش آسیب‌های اجتماعی به شکل منسجم و با همکاری نهاد‌ها و سازمان‌ها پیگیری می‌شود، به طوری که امروز بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار خیر و حامی افتخاری در حمایت از اهداف بنیاد مشارکت می‌کنند.

وی افزود: فعالیت‌های بنیاد در زمینه تأمین جهیزیه، سیسمونی، درمان، اشتغال و بسته‌های گرمایشی در سراسر کشور انجام می‌شود و در ماه‌های آتی به ویژه در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان به منظور تأمین مایحتاج و نیاز‌های اساسی خانواده‌های نیازمند انجام خواهد شد.

رئیس بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها تأکید کرد: در مسیر ساختن جامعه‌ای انسانی‌تر و معنوی‌تر، الگوگیری از سیره عملی و آموزه‌های حضرت فاطمه زهرا(س) که نماد ایثار، عدالت و رسیدگی به محرومان است، چراغ راهی فراروی ما قرار می‌دهد. پایبندی به این ارزش‌ها نه تنها زندگی اجتماعی را غنا می‌بخشد، بلکه در راستای تحقق آرمان‌های جامعه مهدوی و جلب رضایت حضرت ولی عصر(عج) گام برمی‌دارد.

وی ادامه داد: در این مسیر، همدلی و مشارکت گسترده خیرین و خادمان، این بنیاد‌ را در ایفای نقش مؤثر خود برای ترویج فرهنگ نوعدوستی، کاهش محرومیت و مهار آسیب‌های اجتماعی یاری می‌رساند تا فضای جامعه به سمت تعالی و انسجام بیشتری حرکت کند.

انتهای پیام