صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۲۱۲۵
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷

محفل انس با قرآن کریم به همت تولیت آستان مقدس علوی در راستای فعالیت‌های جشنواره «عفاف» در صحن مطهر علوی در نجف برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از وب‌سایت آستان علوی، حرم مطهر علوی در راستای هجدهمین جشنواره سالانه «عفاف» که به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار می‌شود، میزبان این محفل انس بود و دارالقرآن وابسته به بخش امور فکری و فرهنگی آستان علوی برنامه‌های آن را اجرا کرد.

علاء محسن، مسئول واحد دارالقرآن آستان علوی در این باره اظهار کرد: این مراسم با حضور قاریان برجسته از جمله جلال البهادلی و علاء الکربلایی و تقی شکری از مدیحه‌سرایان اهل بیت(ع) برگزار شد و شامل برنامه‌های متعددی از جمله اهدای جوایز و هدایا به زائران از سوی تولیت آستان مقدس علوی بود.

گفتنی است، جشنواره سالانه عفاف شامل برنامه‌های متنوعی است که هر ساله به مدت یک هفته در نجف اجرا می‌شود.

این جشنواره با حضور گروه‌های مختلف مردمی برگزار می‌شود و اجرای فعالیت‌هایی برای بانوان، برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و برنامه ویژه کودکان از بخش‌های مختلف این رویداد به شمار می‌آید.

انتهای پیام