صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۲۲۴۰
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴

وزیر اسبق کشور و رئیس همایش ملی «ریحانه‌النبی» با اشاره به تأثیر رویدادهای فرهنگی، بر اهمیت پیوند مناسبات دینی و هویت فرهنگی تأکید کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالوهاب موسوی لاری، وزیر اسبق کشور و رئیس همایش ملی «ریحانه‌النبی»  شامگاه چهارشنبه، 19 آذر در حاشیه بازدید جشنواره صنایع دستی جنوب کشور که در حاشیه همایش ملی «ریحانه‌النبی» در شهرستان مهر در حال برگزاری است، بر اهمیت پیوند میان مناسبت‌های دینی و هویت فرهنگی تأکید کرد و گفت: برگزاری همزمان جشنواره صنایع‌دستی با همایش ریحانة‌النبی، فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی جنوب کشور و تقویت پیوند میان ایمان، هنر و هویت ایرانی-اسلامی است.

احمد مسجدجامعی، وزیر اسبق ارشاد و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در این بازدید با اشاره به نقش صنایع‌دستی در حفظ میراث فرهنگی و تقویت اقتصاد محلی، اظهار کرد: چنین رویدادهایی می‌توانند به احیای هنرهای در حال فراموشی کمک کرده و زمینه‌ساز اشتغال پایدار در مناطق کمتر برخوردار باشند.

بهزاد مریدی، مدیرکل میراث فرهنگی فارس، نیز این بازدید از برنامه‌ریزی برای توسعه بازارهای فروش و حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی در سطح استان خبر داد.

بنا بر این گزارش، جشنواره صنایع‌دستی جنوب کشور، همزمان با همایش ملی ریحانة‌النبی، با استقبال گسترده مردم، مسئولان و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی در شهرستان مهر برگزار شد و جلوه‌ای از هم‌افزایی میان سنت، دین و هنر را به نمایش گذاشت.

این جشنواره که با هدف معرفی ظرفیت‌های هنری، فرهنگی و بومی مناطق جنوبی کشور برگزار شده، میزبان هنرمندان و صنعتگران متعددی از استان‌های جنوبی ایران بود. غرفه‌های متنوعی از هنرهای سنتی، صنایع‌دستی، دست‌بافته‌ها، حصیربافی و دیگر جلوه‌های هنر بومی در این رویداد به نمایش درآمده است.

انتهای پیام