صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۲۵۱۵
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳

دوره آموزشی فرق و ادیان و مذاهب تبلیغات اسلامی با هدف افزایش آگاهی رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی استان سیستان‌وبلوچستان و کارشناسان فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی و اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زاهدان برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی سیستان‌وبلوچستان، روز جمعه، 21 آذرماه، با هدف افزایش آگاهی و توانمندی رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی استان سیستان‌وبلوچستان و کارشناسان فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی در زمینه مسائل دینی و فرهنگی، یک دوره آموزشی فرق و ادیان و مذاهب تبلیغات اسلامی در اداره تبلیغات اسلامی زاهدان برگزار شد.

علاوه بر این، کارگاه‌های متعددی شامل تدبر در قرآن و بازخوانی تشیع و مبانی قرآنی گفتمان امت، کارگاه‌های حل مسائل میدانی با توجه به راهبردهای رهبری برگزار شد.

این دوره با هدف افزایش آگاهی و توانمندی شرکت‌کنندگان در زمینه مسائل دینی و فرهنگی به پایان رسید و امید می‌رود باعث تقویت مسائل فرهنگی استان شود.

انتهای پیام