صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۳۳۳۵
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵

اکبر بهنام‌جو استاندار قم، روز سه‌شنبه ۲۵ آذرماه در جریان سفر کاری خود به تهران، با حضور در وزارت کشور با مسعود نصرتی، معاون عمرانی وزیر کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، اکبر بهنام‌جو استاندار قم، روز سه‌شنبه ۲۵ آذرماه در جریان سفر کاری خود به تهران، با حضور در وزارت کشور با مسعود نصرتی، معاون عمرانی وزیر کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که خسرو سامری معاون عمرانی استانداری قم و مجتبی ملک‌نژاد مشاور استاندار و رئیس دفتر استانداری قم در تهران نیز حضور داشتند، موضوع جذب بودجه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر جشن‌های نیمه شعبان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

همچنین در این نشست، مسائل مرتبط با تأمین قیر مورد نیاز شهرداری‌های استان قم و حمایت از پروژه‌های عمرانی شهری مطرح شد و استاندار قم بر ضرورت همراهی وزارت کشور در تأمین این نیازها تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، پیگیری اعتبارات ملی و تقویت زیرساخت‌های خدماتی استان از محورهای اصلی برنامه‌های کاری استاندار قم در این سفر عنوان شده است و اخبار تکمیلی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام