صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۳۳۳۷
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳
حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی‌زاده مطرح کرد

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه قم گفت: حضور مدیران کل استان و معاونان، ایجاد ناظر از طرف استانداری قم و ثبت دقیق درخواست‌های مردمی در میزهای خدمت نمازجمعه قم ضروری است.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی‌زاده، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه قم روز سه‌شنبه، ۲۵ آذرماه در دیدار با صادق چهرقانی، سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، با تأکید بر بالابردن کیفیت میز‌های خدمت در نمازجمعه قم، گفت: حضور مدیران کل استان و معاونان، ایجاد ناظر از طرف استانداری قم و ثبت دقیق درخواست‌های مردمی در میز‌های خدمت نمازجمعه قم ضروری است.

صادق چهرقانی، سرپرست اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم نیز، ضمن تقدیر از رویکرد ستاد نمازجمعه برای ایجاد بستر مناسب ارتباط بی‌واسطه مردم با مسئولان در قالب میزهای خدمت در نمازجمعه، اظهار کرد: استاندار قم همواره بر ارتباط بی‌واسطه مسئولان با مردم تأکید دارند و استانداری برای هماهنگی بیشتر در برپایی میزهای خدمت پای کار است.

احمد نامداری، مدیر روابط عمومی ستاد نمازجمعه قم نیز، میز خدمت را فرصتی برای دسترسی مردم به مسئولان دستگاه‌ها و دریافت پاسخ مطالبات‌شان دانست و بر برنامه‌ریزی بسته‌های خدماتی متنوع و استفاده از ظرفیت بسیج ادارات برای گسترش فعالیت میزهای خدمت نمازجمعه قم تأکید کرد.

انتهای پیام