صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۳۴۷۰
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
علاءالدین رفیع‌زاده:

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از اضافه شدن امکان جدیدی به سامانه فوریت‌های اداری خبر داد که بر اساس آن، مردم می‌توانند موارد اتلاف و اسراف انرژی در دستگاه‌های دولتی را گزارش کنند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، در حاشیه جلسه امروز، چهارشنبه 26 آذر هیئت دولت با اشاره به نحوه برخورد با سازمان‌های دولتی که دستورالعمل‌های مصرف انرژی را رعایت نمی‌کنند، اظهار کرد: اینکه بخواهیم یک سازمان را جریمه نقدی کنیم یا برق و انرژی آن را قطع کنیم، به نظر و تصمیم وزارتخانه‌های مربوطه، به‌ویژه وزارت نیرو، بستگی دارد.

وی افزود: آنچه برای ما اهمیت دارد این است که به محض اطلاع از اسراف یا مصرف غیرمتعارف انرژی در یک دستگاه اجرایی، موضوع را بررسی می‌کنیم و نسبت به پیگیری آن اقدام خواهد شد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه از امروز امکان جدیدی به سامانه فوریت‌های اداری اضافه شده است، گفت: به هفت معیار قبلی این سامانه، شاخص مربوط به اتلاف و مصرف مازاد انرژی نیز افزوده شده و از امروز و فردا، مراجعان به دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در صورت مشاهده اسراف انرژی، موضوع را در این سامانه ثبت و گزارش کنند.

رفیع‌زاده تصریح کرد: گزارش‌های مردمی نقش مهمی در شناسایی دستگاه‌هایی دارد که در مصرف انرژی دچار اسراف هستند و این گزارش‌ها مبنای بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد: تصمیم‌گیری درباره جریمه نقدی یا اعمال محدودیت‌هایی مانند قطع انرژی، بر عهده وزارت نیرو و دستگاه‌های ذی‌ربط است، اما سازمان اداری و استخدامی کشور به محض دریافت گزارش‌ها، موضوع را به‌طور جدی دنبال می‌کند.

انتهای پیام