وی با اشاره به شناسایی ۶ شهید راننده در میان شهدای جنگ ۱۲ روزه گفت: دو شهید از این تعداد از استان لرستان، یک شهید از استان همدان و یک شهید راننده اتوبوس از استان خراسان رضوی بودند.
حسن پور اشکذری با اشاره به مشکلاتی که رانندگان در سطح کشور با آن درگیر هستند افزود: مشکل سوخت، پرداخت کرایه( بسیاری از این رانندگان از شرکت های بزرگ دولتی طلب های زیادی دارند)، بیمه تامین اجتماعی، جادههایی که نیاز به تعمیرات دارد، گرانی قطعات و لوازم یدکی و لاستیک و عدم توزیع عادلانه بار در کشور از جمله این مشکلات است که باید رفع شود و با راهاندازی بسیج حمل و نقل، به دولت کمک خواهیم کرد تا این مشکلات برطرف شود.
مسئول سازمان بسیج اصناف بازاریان و فعالان اقتصادی کشور با اشاره به توزیع ۵۰ سری جهیزیه به نام شهدا در حاشیه این اجلاس در استان گفت: همدلی که در استان بین مسئولان استان و بسیج و سپاه وجود دارد، ستودنی است.
وی با بیان اینکه در بهمن امسال رزمایش ۷ هزار یادواره شهدا برگزار خواهد شد، افزود: هشتم بهمن امسال نیز اجلاسیه پایانی شهدای اصناف و حمل و نقل برگزار خواهد شد.
انتهای پیام