صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۳۶۴۷
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان:

میثم لک‌زایی با بیان اینکه استان سیستان‌وبلوچستان در تحویل کلاس‌های درس رتبه نخست را کسب کرده و بیش از ۲۵ هزار کلاس درس استانداردسازی شده است، اظهار کرد: همچنین 6000 کلاس درس جدید در استان سیستان‌وبلوچستان تحویل داده شده و نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر از خدمات آموزشی بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی نوسازی و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان، روز چهارشنبه 26 آذر، میثم لک‌زایی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش با بیان اینکه استان سیستان‌وبلوچستان در تحویل کلاس‌های درس رتبه نخست را کسب کرده و بیش از ۲۵ هزار کلاس درس استانداردسازی شده است، اظهار کرد: همچنین 6000 کلاس درس جدید در استان سیستان‌وبلوچستان تحویل داده شده و نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر از خدمات آموزشی بهره‌مند شده‌اند.

وی از افزایش ۲۵ درصدی کلاس‌های درس استان سیستان‌وبلوچستان خبر داد و گفت: اقدامات گسترده در احداث و استانداردسازی فضاهای آموزشی استان سیستان‌وبلوچستان در حال انجام است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان با اشاره به عملکرد چهار سال گذشته اعلام کرد: استان سیستان‌وبلوچستان توانسته است گام‌های موثری برای ارتقای سرانه آموزشی بردارد.

لک‌زایی با اشاره به مشارکت خیرین و دستگاه‌های اجرایی در احداث فضاهای آموزشی تصریح کرد: تعداد قابل توجهی از کلاس‌های درس در حال ساخت بوده و با همکاری استانداری، بانک‌ها و اداره راه و شهرسازی، پروژه‌های آموزشی در شمال و جنوب استان سیستان‌وبلوچستان در دست اجرا قرار دارند.

وی ضمن قدردانی از همراهی خیرین نیک اندیش و حمایت‌های استاندار سیستان‌وبلوچستان و سایر مسئولان اظهار کرد: با اقدامات انجام شده شاخص‌های آموزشی استان سیستان‌وبلوچستان بهبود یافته است، اما همچنان فاصله‌ای با میانگین کشوری وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی و پیگیری مستمر است.

انتهای پیام