صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۳۶۷۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی استمرار در تبلیغ دین، را دیگر ویژگی بارز مرحوم آیت الله شاهچراغی دانست و افزود: شجاعت سیاسی همراه با اعتدال از دیگر خصایصی بود که می‌توان در ویژگی‌های اخلاقی و منش مرحوم آیت الله شاهچراغی دید.

 

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، شب گذشته، 26 آذر در آئین بزرگداشت عالم ربانی مرحوم آیت‌الله سید محمد شاهچراغی در شبستان اعظم آستان حضرت یحیی (ع) سمنان ضمن گرامیداشت یاد مرحوم آیت‌الله سید محمد شاهچراغی گفت: ارتباط مؤثر با جوانان ویژگی ایشان بود.

وی ادامه داد: رسیدگی به امور مردم و مردم داری از ویژگی مرحوم شاهچراغی بود که مردم‌داری مرحوم آیت‌الله شاهچراغی همراه با اخلاق کریمانه و ساده زیستی بود و لذا ایشان در عمل هم مبلغ دین مبین اسلام بودند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه استمرار در تبلیغ دین، را دیگر ویژگی بارز مرحوم آیت الله شاهچراغی برشمرد و گفت: شجاعت سیاسی همراه با اعتدال از دیگر خصایصی بود که می‌توان در ویژگی‌های اخلاقی و منش مرحوم آیت الله شاهچراغی دید.

به گفته وی؛ مرحوم شاهچراغی در رسیدگی به امور مردم از جمله پیشگامان بودند که بر این اساس ایشان بیش از ۵۰ سال به صورت رسمی در خدمت اسلام و مسلمین بودند و این نشان از مداومت و مردم داری این عالم ربانی است.

حجت الاسلام رفیعی با اشاره به نقش علما و فضلا و صلحا در جامعه اسلامی متذکر شد: نقش محوری علما در تقویت ایمان و انسجام بین آحاد جامعه نقشی پر برکت است همانطور که زندگی آیت الله شاهچراغی سراسر تلاش برای همین انسجام بود.

انتهای پیام