صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۴۰۳۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳

علاقه‌مندان و فعالان رسانه‌ای فقط تا پایان وقت روز یک‌شنبه ۳۰ آذرماه فرصت دارند آثار خود را برای شرکت در این جشنواره به دبیرخانه ارسال کنند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از دبیرخانه رویداد رسانه‌ای «طنین»، مهلت ارسال آثار به این جشنواره رو به پایان است و علاقه‌مندان تنها تا پایان وقت روز یک‌شنبه، ۳۰ آذرماه فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.

بر اساس این اطلاعیه، متقاضیان می‌توانند آثار خود را از طریق سایت بسیج رسانه استان قم به نشانی bsrqom.ir بارگذاری کنند. آثار ارسالی در قالب‌های مختلفی از جمله تیتر، یادداشت و سرمقاله، عکس خبری، پادکست، مصاحبه، گزارش خبری، کلیپ و گزارش ویدیویی پذیرش می‌شود.

محورهای اصلی رویداد رسانه‌ای «طنین» شامل موضوعاتی همچون حجاب، عفاف و پوشش در گفتمان انقلاب اسلامی و هویت زن مسلمان، نقش زنان در تحکیم بنیان خانواده و چالش‌های جمعیتی، زن و خودباوری و اثربخشی اجتماعی، مقاومت و ایستادگی زنان تمدن‌ساز، زنان و اشتغال‌زایی و کارآفرینی، زن و رسانه، روایت حضور زنان موفق در ایران و جهان اسلام و همچنین تبیین مبانی اسلامی و اجتماعی حجاب مردان و نقش آنان در احیای فرهنگ عفاف است.

دبیرخانه این رویداد با تأکید بر محدود بودن زمان باقی‌مانده، از تمامی علاقه‌مندان و فعالان رسانه‌ای دعوت کرده است تا در فرصت باقیمانده، آثار خود را برای شرکت در جشنواره ارسال کنند.

انتهای پیام