صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۴۱۶۷
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵

هزاران نفر از حامیان فلسطین با تجمع در میدان اورانین برلین، شعارهایی در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها در غزه سردادند.

به گزارش ایکنا به نقل عربی 21، روز گذشته هزاران نفر از حامیان فلسطین با تجمع در میدان «اورانین» در محله «کرویتسبرگ» برلین، شعارهایی علیه اشغالگری صهیونیست‌ها سر داده و به سمت ساختمان شهرداری در محله نوکولن راهپیمایی کردند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع، نسل‌کشی انجام شده توسط رژیم اشغالگر در نوار غزه و حمایت‌های دولت آلمان از این رژیم را به‌شدت محکوم کردند.

 آن‌ها همچنین خواستار محاکمه عاملان جنایات جنگی شده و شعارهایی همچون «نسل‌کشی را متوقف کنید»، «اسرائیل تروریست است» و «کودکان حق زندگی دارند، اما اسرائیل و آلمان مانع آن می‌شوند» سر دادند.

حاضران علاوه بر حمل پرچم‌های فلسطین، پلاکارد‌هایی با مضامین «کرامت انسانی باید مصون باشد»، «غزه آخرین سنگر مقاومت بین‌المللی در برابر ظلم است»، «آلمان، سرزمین شرکای جرم» و «آزادی برای اسرای فلسطینی» در دست داشتند.

پلیس آلمان در جریان این راهپیمایی تدابیر امنیتی شدیدی را به اجرا گذاشت و دست‌کم یک نفر از تظاهرات‌کنندگان را بازداشت کرد.

 آلمان یکی از بزرگترین حامیان رژیم اشغالگر به شمار می‌رود و پلیس این کشور از زمان آغاز تجاوزات به غزه، تاکنون چندین تجمع و تظاهرات اعتراضی را سرکوب کرده است.

پلیس آلمان در طول راهپیمایی اقدامات امنیتی شدیدی را اجرا کرد و یک نفر را دستگیر کرد.

رژیم صهیونیستی از ۸ اکتبر 2023 در حملات وحشیانه خود به نوار غزه تقریباً ۷۱۰۰۰ فلسطینی را کشته و بیش از ۱۷۱۰۰۰ نفر دیگر را زخمی کرد که بیشتر آنها کودک و زن هستند و باعث ویرانی‌های گسترده در زیرساخت‌های این منطقه شده است، به‌طوری که سازمان ملل متحد هزینه بازسازی آن را حدود ۷۰ میلیارد دلار تخمین زده است.

انتهای پیام