صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۴۴۸۷
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۱

رئیس گروه قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: پروانه فعالیت موسسه فرهنگی قرآن و عترت «نور وحی الهی» واقع در شهرستان دیواندره برای یک دوره چهار ساله دیگر تمدید شد

کامل گلباغی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، گفت: پروانه فعالیت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت «نور وحی الهی» واقع در شهرستان دیواندره با مدیرمسئولی جمیله صالحی‌پور، برای یک دوره چهار ساله دیگر تمدید شد.

وی افزود: این تمدید بر اساس ضوابط مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با تأیید هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت صورت گرفته است. موضوع فعالیت این مؤسسه آموزش عمومی قرآن کریم و معارف اسلامی بوده و طی سال‌های گذشته نقش مؤثری در ارتقای سطح فرهنگی و دینی جامعه محلی ایفا کرده است.

جمیله صالحی‌پور، مدیرمسئول موسسه، با ابراز خرسندی از تمدید مجوز، بر تداوم برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و تربیتی ویژه اقشار مختلف جامعه تأکید کرد و از حمایت‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قدردانی کرد.

انتهای پیام