صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۴۹۶۸
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
فرمانده سپاه اهر:

سرهنگ پاسدار توکل فرهادی با بیان اینکه رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج بستری برای پرورش ایده‌های نوآورانه در عرصه رسانه‌های نوین است گفت: بسیج نقش ارزشمندی در حوزه تولید محتوای دیجیتال دارد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، سرهنگ پاسدار توکل فرهادی، فرمانده سپاه اهر، امروز، چهارم دیماه در مراسم رونمایی از پوستر هفتمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج در شهرستان اهر شناسایی، حمایت و توانمندسازی گروه‌های خلاق و متعهد در حوزه تولید محتوای دیجیتال را اصلی‌ترین هدف این رویداد برشمرد و گفت: این رویداد در پنج بخش نرم‌افزار موبایلی، پویانمایی، بازی موبایلی، ویدئو موشن و گرافیک و با محور‌های موضوعی دفاع مقدس ۱۲ روزه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به دستاورد‌های مهم علمی، نظامی و دفاعی بسیج در ۴ دهه گذشته افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه اقتدار علمی کشور وظیفه بسیج در این زمینه بسیار سنگین و تاثیرگذار است و بسیج با بهره‌گیری از ظرفیت همه اقشار جامعه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، علمی، فرهنگی و اجتماعی حضوری فعال و اثرگذار دارد.پ

فرهادی زبان هنر را بهترین، رساترین و اثرگذارترین زبان در دنیا عنوان کرد و گفت: بهره‌گیری از هنر یکی از عرصه‌های مهم بسیجیان برای مقابله با اهداف دشمنان نظام و انقلاب اسلامی است.

فرمانده سپاه اهر ضمن تاکید بر تقویت و رواج هنر ایرانی- اسلامی در جامعه گفت: همواره بسیج و سپاه حامی هنر و هنرمندان است و تلاش ما بر جذب حداکثری آحاد مردم است.

وی با بیان اینکه رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج بستری برای پرورش ایده‌های نوآورانه در عرصه رسانه‌های نوین است گفت: بسیج نقش ارزشمندی در حوزه تولید محتوای دیجیتال دارد. 

انتهای پیام