صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۵۲۴۸
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان گفت: در ایام بزرگداشت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، ۱۴۵ تیم خودرویی و موتورسوار با بیش از ۳۰۰ نیروی پلیس راهور در سطح استان کرمان فعالیت خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار ایکنا از کرمان، سرهنگ علی رضایی، رئیس پلیس راه شمال استان کرمان، امروز ۶ دی‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن تأکید بر اهمیت آموزش در فرهنگ رانندگی و نقش آن در کاهش تخلفات، از اجرای طرح‌های گسترده انتظامی و خدماتی در سطح شهرهای استان خبر داد.

وی با اشاره به توقیف بیش از ۱۳۰۰ دستگاه خودرو متخلف در سال ۱۴۰۴، گفت: این خودروها به‌دلیل اخلال در نظم و آرامش شهری، از جمله استفاده از چراغ‌های زننده، اگزوزهای غیراستاندارد و انجام حرکاتی مانند «دور دور» توقیف شده‌اند.

رضایی هدف از این اقدامات را مسئول‌سازی اجتماعی و مطالبه‌گری شهروندان برای پیشگیری از تخلفات رانندگی مطرح کرد.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان با بیان اینکه «پیشگیری بهتر از برخورد است»، افزود: برای کنترل هیجانات جوانان و جلوگیری از رفتارهای پرخطر، ایجاد مکان‌های اختصاصی مانند پیست‌های موتورسواری در دستور کار شوراهای شهری قرار دارد.

سرهنگ رضایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خدمات پلیس راهور، بیان کرد: در ۹ ماه نخست سال جاری، بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار خدمت انتظامی و راهنمایی رانندگی از جمله تعویض پلاک، صدور و تمدید گواهینامه، ترسیم کروکی تصادفات و سایر خدمات به شهروندان ارائه شده است.  

وی افزود: در برخی ایام، مراکز شماره‌گذاری رکورد جدیدی در خدمات‌رسانی ثبت کرده‌اند، به‌گونه‌ای که در یک روز بیش از ۸۵۰ فقره تعویض پلاک انجام شده است.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان با اشاره به آمار حوادث ترافیکی گفت: در ۹ ماهه امسال ۱۹ درصد کاهش در مجموع تصادفات جرحی و فوتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت شده است، هرچند تعداد فوتی‌ها رشد جزئی داشته است و ۶۰ درصد از جان‌باختگان تصادفات مربوط به موتور‌ سیکلت‌سواران و عابران پیاده بوده و حدود ۵۰ درصد از کل حوادث رانندگی استان در شهر کرمان رخ داده است. 

سرهنگ رضایی افزود: در مجموع، ۲۰۷ نفر در تصادفات ۹ ماه گذشته جان خود را از دست داده‌اند که از این تعداد، ۱۸۱ نفر مرد و ۲۶ نفر زن بوده‌اند.

وی با اشاره به روند هوشمندسازی نظارت‌های ترافیکی اظهار کرد: در سطح شهر کرمان ۱۳۰ دوربین کنترل سرعت فعال شده که عبور از حد مجاز تعیین‌شده (۷۰ کیلومتر در ساعت در کمربندی شهر کرمان) را به‌صورت خودکار ثبت می‌کنند. ماهانه حدود ۱۳۰ راننده متخلف توسط این دوربین‌ها شناسایی و اعمال قانون می‌شوند. خودروهای دارای تخلف سرعت بالا نیز توقیف و بین سه روز تا یک هفته در پارکینگ متوقف خواهند شد. 

تمهیدات پلیس راهور کرمان برای هفته مقاومت

سرهنگ رضایی در بخش پایانی سخنان خود به تمهیدات پلیس راهور برای مراسم‌های دهه مقاومت و بزرگداشت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: در این ایام، ۱۴۵ تیم خودرویی و موتورسوار با بیش از ۳۰۰ نیروی پلیس راهور در سطح استان کرمان فعالیت خواهند داشت. در مرکز استان نیز ۹۰ دستگاه گشتی در ۴۰ نقطه حساس و بحرانی مستقر می‌شوند و در روزهای نهم و دهم دی‌ماه، ورود به گلزار شهدای کرمان از مسیر کمربندی ممنوع خواهد بود تا نظم و امنیت مراسم به بهترین شکل برقرار شود.

وی در پایان از همراهی رسانه‌ها و مردم در فرهنگ‌سازی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تقدیر کرد و گفت: امیدواریم با استمرار همکاری و اطلاع‌رسانی مؤثر، میزان حوادث و تخلفات رانندگی در استان کرمان به حداقل برسد.

انتهای پیام