صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۵۳۸۷
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
پژوهشگر اندونزیایی:

محمد آنتون آثوئل الله، پژوهشگر اندونزیایی تأکید کرد: هتک حرمت قرآن تنها بیانگر اهانت به مسلمانان نیست؛ بلکه چالش و تهدیدی برای ارزش‌های همزیستی مسالمت‌آمیز، آزادی دین و همبستگی اجتماعی است.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، محمد آنتون آثوئل الله، محقق و پژوهشگر اندونزیایی مطالعات اسلامی گفت که این حوادث (هتک حرمت قرآن) نه تنها توهین به مسلمانان است، بلکه چالشی برای ارزش‌های همزیستی مسالمت‌آمیز، آزادی دین و همبستگی اجتماعی به‌شمار می‌آید.

وی افزود: تکرار اخیر حوادث هتک حرمت قرآن کریم، با دو حادثه در یک هفته، نگرانی‌های جدی را در میان جوامع اسلامی و علمای مسلمان برانگیخته است.

این پژوهشگر اندونزیایی یادآور شد که آخرین مورد از این هجمه‌ها در پایتخت سوئد رخ داد، جایی که یک نسخه از قرآن که شش سوراخ گلوله روی آن وجود داشت، به نرده پله‌های مسجد استکهلم زنجیر شده بود.

وی بیان کرد: در حادثه‌ای مشابه در ایالات متحده، یک نامزد جمهوری‌خواه برای سنای ایالات متحده تلاش کرد تا در جریان یک تجمع ضد اسلامی در دیربورن، میشیگان، مرکز جامعه مسلمانان آمریکا، نسخه‌ای از قرآن را بسوزاند.

پژوهشگر اندونزیایی مطالعات اسلامی تأکید کرد: این اقدامات نباید به صورت جداگانه یا خودجوش تلقی شوند؛ چرا که تهدیدکننده انسجام اجتماعی است.

گفتنی است، جیک لانگ، نامزد جمهوری‌خواه مجلس سنا از ایالت فلوریدا، اخیراً در جریان تظاهرات ضد اسلامی در پلینو، شهرستان کالین، تگزاس، نسخه‌ای از قرآن کریم را در دهان یک خوک گذاشت.

جیک لانگ با این حرکت ضد اسلامی، اقدامی تحریک‌آمیز انجام داد که خشم مسلمانان، فعالان حقوق بشر و ناظران بین‌المللی و شوک گسترده‌ای را در سطح داخلی و بین‌المللی برانگیخت.

این اقدام خشم جامعه محلی و سازمان‌های حقوق بشری را برانگیخت و این سازمان‌ها آن را به عنوان اقدامی برای تحریک نفرت‌پراکنی دینی محکوم و تأکید کردند که چنین اقداماتی به هیچ بحث فرهنگی درباره دین یا جامعه کمکی نمی‌کند.

همچنین در جريان حمله نژادپرستانه افراط‌گرایان اسلام‌هراس به مسجدی در استکهلم، پایتخت سوئد، نسخه‌ای از قرآن کریم با به زنجیرکشیده شدن در راهروی این مکان عبادی مورد هتک حرمت قرار گرفت.

محمود الخلیفی، مدیر مسجد، به خبرگزاری آناتولی گفت: حملات نژادپرستانه و اسلام‌هراسی روز به روز در حال افزایش است. او توضیح داد که قرآنی پیدا شده که روی آن به زبان‌های عربی و سوئدی نوشته شده بود: «از بازدید شما متشکریم، اما وقت رفتن به خانه است.» 

الخلیفی افزود که این پیام نشان‌دهنده‌ عملی آشکار از نفرت‌پراکنی و نژادپرستی علیه مسلمانان است و این حادثه در زمانی رخ می‌دهد که سوئد شاهد افزایش چشمگیر تحریکات اسلام‌هراسی و جرایم ناشی از نفرت است.

انتهای پیام