صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۵۶۰۴
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۳
رهبر انصارالله یمن:

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن گفت: اعتراف رژیم صهیونیستی به «سومالی لند» به‌عنوان یک موجودیت جدا از سومالی، اقدامی خصمانه و بخشی از توطئه‌های دشمن علیه امت اسلامی است.

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، رهبر جنبش انصارالله در این بیانیه خود اعلام کرد: این اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی که با هدف ایجاد جای پایی برای این رژیم در سومالی و هدف قرار دادن منطقه انجام گرفته، در چارچوب طرحی برای تجزیه کشورهای منطقه است؛ طرحی که صرفاً به سومالی محدود نمی‌شود، بلکه سرفصل آشکار آن تغییر خاورمیانه بوده و بنابراین کل امت اسلامی باید با همه قدرت مقابل آن بایستد.

عبدالملک الحوثی تأکید کرد: این اقدام رژیم صهیونیستی اساساً باطل بوده و هیچ گونه ارزش حقوقی و قانونی ندارد؛ اقدامی متجاوزانه که با اهداف خصمانه انجام شده، آن هم توسط موجودیت غاصبی که خودش هیچ مشروعیتی ندارد، چه برسد به آنکه بخواهد برای دیگران مشروعیت قائل شود.

رهبر انصارالله گفت: اعتراف رژیم صهیونیستی به «سومالی لند» به‌عنوان یک موجودیت جدا از سومالی، اقدامی خصمانه و بخشی از توطئه‌های دشمن علیه امت اسلامی است.

 سید عبدالملک بدرالدین الحوثی گففت: اعتراف رژیم صهیونیستی به «سومالی لند» به‌عنوان یک موجودیت جدا از سومالی، اقدامی خصمانه و بخشی از توطئه‌های دشمن علیه امت اسلامی است و این اعلام موضع رژیم صهیونیستی موضعی خصمانه علیه سومالی و منطقه آفریقاست و همچنین یمن و دریای سرخ و کشور‌های واقع در دو سوی دریای سرخ را هدف قرار می‌دهد.

او ادامه داد: هدف از این اقدام، ایجاد پایگاه در سومالی برای ضربه زدن به منطقه است و طرح صهیونیستی، تجزیه کشور‌های منطقه را دنبال می‌کند و تنها به سومالی محدود نیست؛ هدف آشکار آن تغییر خاورمیانه است همچنین این حرکت خصمانه باید با مقاومت همه‌جانبه امت اسلامی روبه‌رو شود.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد بخشی از سومالی به پایگاه دشمن اسرائیلی تبدیل شود و استقلال و امنیت سومالی و منطقه به خطر افتد و از کشور‌های ساحل دریای سرخ و جهان عرب و اسلام می‌خواهیم اقدامات عملی برای جلوگیری از تجاوز اسرائیل به سومالی و دیگر کشور‌های مسلمان و مستقل انجام دهند همچنین هرگونه کوتاهی در حمایت از فلسطین، فرصت بیشتری برای توطئه‌های اسرائیل علیه سایر کشور‌ها فراهم می‌کند.

او در پایان گفت: اسرائیل دشمن همه امت اسلامی است و خطری جدی برای منطقه محسوب می‌شود، اگر با قاطعیت و مسئولیت در برابر توطئه‌هایش ایستادگی نشود.

انتهای پیام