صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۵۷۷۳
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس تشکیل شورای راهبردی میراث فرهنگی استان را اقدامی ارزشمند دانست که می‌تواند سرمایه انسانی شکل‌گرفته در حوزه میراث فرهنگی را حفظ کرده و در تصمیم‌سازی‌های کلان کشور نقش‌آفرین باشد.

به گزارش ایکنا از فارس، مهدی پارسایی، معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس امروز، هشتم دی در نشست شورای راهبردی میراث فرهنگی استان فارس با اشاره به ابتکار وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: این ایده خلاقانه که مبتنی بر نگاه دولت وفاق ملی شکل گرفته، بسیار ارزشمند است و کمک می‌کند سرمایه عظیم انسانی که طی سال‌ها در این حوزه تخصصی شکل گرفته، حفظ شود و با تغییر دولت‌ها از دست نرود.

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استاندار فارس تأکید کرد: شورای راهبردی می‌تواند در فرآیند تصمیم‌سازی مؤثر باشد و مانع از هدررفت تجربه‌ها و دانش انباشته در حوزه میراث فرهنگی شود.

پارسایی نقش شورا را با کلام شیخ اجل سعدی شیرازی تبیین کرد و گفت: به فرموده سعدی سه چیز پایدار نماند؛ ملک بی‌سیاست، مال بی‌تجارت و علم بی‌بحث؛ این شورا برای پایداری حوزه میراث فرهنگی شکل گرفته تا علم با بحث و گفت‌وگو تقویت و نقد و هم‌اندیشی در استان‌ها و سطح کشور به انباشت دانش و تجربه منجر شود.

وی گفت: شورای راهبردی اتاق فکری خواهد بود که به سیاست‌گذاران در حوزه‌های مختلف یاری می‌رساند و مأموریتی برای خدمت به مردم ایران دارد.

انتهای پیام