صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۶۰۰۷
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
امام جمعه سرعین بیان کرد

حجت‌الاسلام محمد شیرعلی‌پور، حماسه نهم دی‌ماه را نماد بصیرت و استقامت ملت ایران در برابر فتنه‌ها و جنگ‌های شناختی دانست و اظهار کرد: تقویت جبهه آگاهی، جهاد تبیین و تربیت جوانان مؤمن و انقلابی در مساجد و پایگاه‌های فرهنگی، مهم‌ترین راهبرد برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن و تضمین آینده انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شیرعلی‌پور، امام جمعه سرعین در گفت‌وگو با ایکنا با گرامیداشت حماسه نهم دی‌ماه، این روز را جلوه‌ای ماندگار از بصیرت، ایمان و استواری ملت ایران در برابر فتنه‌ها و جنگ‌های شناختی دشمنان دانست و بر ضرورت تقویت جبهه آگاهی و تربیت جوانان انقلابی تأکید کرد.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: مؤمن از آهن و فولاد هم محکم‌تر است؛ چراکه فولاد در آتش ذوب می‌شود، اما قلب مؤمن با فشارها، تهدیدها و حتی شهادت، دچار تغییر و تزلزل نمی‌شود. نهم دی‌ماه نماد همین استقامت ایمانی ملت ایران است.
 
امام جمعه سرعین با یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: رهبر حکیم انقلاب تأکید دارند که از جمعیت کشور، دست‌کم حدود هشت میلیون جوان مؤمن و انقلابی باید به‌عنوان هسته سخت انقلاب تربیت شوند؛ جوانانی که از نظر بصیرتی، معرفتی و اعتقادی همچون فولاد آبدیده باشند و در برابر شبهات، جنگ رسانه‌ای و تهاجمات فکری دشمن ایستادگی کنند.
 
وی افزود: امروز دشمنان با تمام توان وارد جنگ شناختی و رسانه‌ای شده‌اند و ذهن و فکر مردم را هدف گرفته‌اند. در چنین شرایطی، جهاد تبیین، افزایش آگاهی عمومی و تربیت نیروهای بصیر یک ضرورت غیرقابل انکار است. اگر بخش عمده توان خود را صرف تربیت فکری، معرفتی و اعتقادی نسل جوان کنیم، اثرگذاری جبهه انقلاب چندین برابر خواهد شد.
 
شیرعلی‌پور با اشاره به حوادث فتنه ۸۸ گفت: یکی از ریشه‌های اصلی تحریم‌های گسترده علیه ایران، نه موضوعات هسته‌ای یا دفاعی، بلکه بهانه حقوق بشری پس از فتنه ۸۸ است. دشمن با سوءاستفاده از اغتشاشات آن سال تلاش کرد چهره‌ای نادرست از ملت ایران ارائه دهد، اما حضور میلیونی مردم در نهم دی‌ماه، تمام محاسبات دشمنان داخلی و خارجی را بر هم زد.
 
وی ادامه داد: حماسه نهم دی تنها به تهران محدود نبود؛ در سراسر کشور، از قم و کرمان تا خوزستان و سایر استان‌ها، مردم با حضور آگاهانه خود حمایت قاطعشان از نظام، انقلاب و ولایت فقیه را فریاد زدند و فتنه‌گران را ناکام گذاشتند.
 
امام جمعه سرعین با اشاره به جنگ تحمیلی دوازده‌روزه اخیر تصریح کرد: دشمنان تصور می‌کردند با فشار و تهدید، مردم از نظام فاصله می‌گیرند و به خیابان‌ها می‌ریزند، اما نتیجه کاملاً برعکس شد. یکی از زیباترین جلوه‌های همدلی، وحدت و پایبندی مردم به ارزش‌های دینی و انقلابی در همین ایام رقم خورد.
 
وی افزود: در طول این دوازده روز، دو نماز جمعه برگزار شد؛ یکی در همان روزهای ابتدایی و دیگری یک هفته بعد. حضور پرشور مردم در نماز جمعه دوم به‌گونه‌ای بود که بسیاری از مصلاها مملو از جمعیت شد و صفوف نماز به خیابان‌ها کشیده شد. این حضور، تمام نقشه‌ها و محاسبات دشمنان را باطل کرد و نشان داد ملت ایران در بزنگاه‌ها، هوشیار و مقاوم است.
 
شیرعلی‌پور تأکید کرد: حماسه نهم دی و صحنه‌های وحدت‌آفرین در جنگ‌های اخیر، پیام روشنی دارد؛ ملت ایران با بصیرت، ایمان و تبعیت از ولایت فقیه، اجازه نخواهد داد دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند و این مسیر با تربیت نسل جوان مؤمن و انقلابی با قدرت ادامه خواهد یافت.
 
امام جمعه سرعین با اشاره به حضور پرشور مردم در نمازهای جمعه و مناسبت‌های انقلابی گفت: وقتی می‌بینیم مصلی‌ها مملو از جمعیت می‌شود و حتی نمازگزاران ناچارند در کنار دیوارها و بیرون از شبستان نماز بخوانند، این پیام روشنی دارد؛ این یعنی بصیرت، مسئله‌شناسی و حضور آگاهانه مردم. بسیاری از افراد با وجود موانع و مشکلات، خود را به صحنه می‌رسانند و این نشان‌دهنده زنده بودن روح انقلاب است.
 
وی با تأکید بر نقش محوری مساجد افزود: امروز بزرگ‌ترین سنگر ما، مسجد است. در سطح شهرستان سرعین نزدیک به ۳۹ مسجد فعال داریم و اگر حتی ۱۰ تا ۳۰ درصد این مساجد در تراز انقلابی قرار گیرند و به‌صورت جدی وارد عرصه خدمات اجتماعی، برنامه‌های دینی، بصیرتی، تربیتی و فرهنگی شوند، تحولی بزرگ رقم خواهد خورد.
 
شیرعلی‌پور با اشاره به شرایط امروز کشور تصریح کرد: اکنون درگیر جنگ شناختی و معرفتی هستیم؛ جنگی که دشمن در آن از کوچک‌ترین مسائل سوءاستفاده می‌کند. در این میدان، همه باید نقش‌آفرین باشند؛ از خانواده و آموزش‌وپرورش گرفته تا حوزه‌های علمیه، مدارس و نهادهای فرهنگی. تقویت تربیت صالح، اولویت اصلی است و نباید با پرداختن به مسائل حاشیه‌ای از آن غافل شد.
 
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر مراقبت از انحرافات فکری افزود: یکی از دغدغه‌های جدی ولی‌فقیه، جلوگیری از طرح مباحث انحرافی در حلقه‌های تربیتی است. نظارت علما و اساتید بر این جلسات ضروری است تا مسیر تربیت، سالم و انقلابی باقی بماند.
 
امام جمعه سرعین با هشدار نسبت به خطر تحریف تاریخ گفت: نهم دی ۸۸ نباید فراموش شود. کسانی که تاریخ را نخوانند، عبرت نمی‌گیرند و گرفتار تکرار آن می‌شوند. امروز در برخی موارد شاهد جابه‌جایی جای شهید و جلاد هستیم که نتیجه تحریف و جنگ رسانه‌ای دشمن است. این مسئله به‌ویژه در میان نسل جوان نگران‌کننده است و نیازمند جهاد تبیین جدی است.
 
وی در پایان تأکید کرد: هر کسی که در مسیر تعالی معرفتی و بصیرتی قدم برمی‌دارد، امروز در مسیر سربازی امام زمان(عج) حرکت می‌کند. اکنون زمان تعلل و تعویق نیست؛ وقت قیام برای خدا، کار جهادی و اقدام جمعی است. با همدلی، رفاقت‌های سالم، معرفت عمیق و محبت متقابل می‌توان در برابر هجمه‌های دشمن ایستاد و آینده‌ای روشن برای انقلاب اسلامی رقم زد.
انتهای پیام