صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۶۱۵۲
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲

دبیر ستاد گرامی‌داشت هفته مقاومت گفت: هم‌زمان با سیزدهم دی‌ماه، سالروز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و مقارن با ولادت باسعادت مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)، بازدید از تمامی موزه‌های استان همدان برای عموم مردم رایگان خواهد بود.

به گزارش ایکنا از همدان، سردار ولی بهاریان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان همدان و دبیر ستاد گرامی‌داشت هفته مقاومت در همدان، امروز ۱۰ دی‌ماه، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سیزدهم دی‌ماه، سالروز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، یادآور مجاهدت‌ها، اخلاص و نقش بی‌بدیل این فرمانده بزرگ در صیانت از عزت، امنیت و اقتدار ملت ایران و جبهه مقاومت است و به همین مناسبت، بازدید از تمامی موزه‌های استان همدان برای عموم مردم رایگان خواهد بود.

وی افزود: در این روز که با ولادت باسعادت مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) نیز مقارن شده است، موزه دفاع مقدس همدان، موزه‌های وابسته به اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و همچنین موزه دانشگاه بوعلی سینا بدون دریافت هزینه پذیرای علاقه‌مندان، به‌ویژه جوانان و خانواده‌ها خواهند بود.

دبیر ستاد گرامی‌داشت هفته مقاومت با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه نماد مکتب مقاومت و اخلاص در عمل به تکلیف بود، خاطرنشان کرد: معرفی ابعاد شخصیتی، فکری و مجاهدت‌های این شهید والامقام از طریق فضاهای فرهنگی و موزه‌ای، نقش مهمی در انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل‌های آینده دارد.

وی بیان کرد: این برنامه به مناسبت هفته جهانی مقاومت و با هدف فراهم‌سازی زمینه حضور گسترده‌تر مردم در مراکز فرهنگی همدان تدارک دیده شده است.

انتهای پیام