صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۷۲۸۲
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
وزیر کشور عراق تأکید کرد

وزیر کشور عراق، در آستانه سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع)، بر ضرورت به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته و تجهیزات هوشمند برای ارتقای سطح امنیت و مدیریت جمعیت در مراسم زیارت رجبیه تأکید کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق، عبدالأمیر الشمری، وزیر کشور عراق و رئیس کمیته عالی امنیتی زیارت‌های میلیونی، نشست ویژه‌ای را با حضور نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و دستگاه‌های ذی‌ربط در مقر سازمان اطلاعات و تحقیقات فدرال برگزار کرد.

در این نشست، جزئیات فعالیت‌های اطلاعاتی همراه با مراسم سالروز شهادت امام موسی بن جعفر(ع)، محورهای طرح‌های امنیتی و اطلاعاتی و وظایف هر یک از نهادهای شرکت‌کننده در این مأموریت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر کشور عراق در این جلسه با تأکید بر اهمیت برگزاری این مناسبت مذهبی، دستور داد تا از فناوری‌های مدرن و سیستم‌های پیشرفته برای تأمین امنیت زائران استفاده شود.

وی همچنین بر ضرورت هماهنگی کامل میان تمامی دستگاه‌ها برای تضمین حرکت روان و ایمن سیل مشتاقان به سمت شهر مقدس کاظمیه و بازگشت آن‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام