صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۷۷۷۶
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹

کتاب «منشور مدینه و حقوق بشر: مطالعه‌ای تطبیقی با توافق‌نامه‌های بین‌المللی» اثر دکتر دریتون عریفی، استاد دانشگاه کوزوو، منتشر شد. این اثر پژوهشی که با رویکردی آکادمیک به مقایسه پیمان‌نامه مدینه با اسناد معاصر حقوق بشر می‌پردازد.

به گزارش ایکنا به نقل از مسلمون حول العالم، این کتاب که به‌تازگی در پریشتینا، پایتخت کوزوو، منتشر شده است، به بررسی منشور مدینه به‌عنوان یکی از نخستین اسناد تنظیم‌کننده روابط اجتماعی در اسلام پرداخته و آن را در چارچوبی تطبیقی با مهم‌ترین کنوانسیون‌های بین‌المللی حقوق بشر تحلیل می‌کند.
 
دکتر دریتون عریفی، مدرس دبیرستان اسلامی «علاءالدین» و استاد دانشگاه، در این اثر تلاش کرده است با نگاهی تحلیلی، اشتراکات مفهومی میان ارزش‌های بنیادین منشور مدینه - از جمله عدالت، برابری، کرامت انسانی و همزیستی مسالمت‌آمیز - و نظام حقوق بشر بین‌المللی را تبیین کند.
 
این کتاب توسط انتشارات «المعرفة الاسلامیة» وابسته به جامعه اسلامی کوزوو منتشر شده و علاقه‌مندان می‌توانند آن را از کتابخانه این انتشارات در نزدیکی دفتر مرکزی جامعه اسلامی در پریشتینا تهیه کنند.
 
انتشار این اثر، گامی در جهت تقویت مطالعات تطبیقی میان آموزه‌های اسلامی و مفاهیم نوین حقوق بشر ارزیابی می‌شود و می‌تواند به گسترش گفت‌وگوی علمی در این حوزه کمک کند.
انتهای پیام