صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۸۸۱۶
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
یک مدرس قرآن:

علی‌اکبر حنیفی گفت: مسجد سوخته قابل احیاست و وقتی آن را مجدد ساختیم، باید فعالیت‌هایمان را در این مکان بیشتر کنیم. اکنون فرصتی است تا نشان دهیم که مسجد قلب و روح ماست.

به گزارش ایکنا، علی‌اکبر حنیفی، مدرس و داور مسابقات قرآن کریم در پی هتک حرمت به برخی از مساجد کشور در ناآرامی و اغتشاشات اخیر که مساجد به دستور عناصر تروریستی آمریکایی ـ صهیونی و برخی فریب‌خوردگان آسیب دید، پیامی را منتشر کرد که در این مجال با هم می‌خوانیم و می‌بینیم.

«بسم الله الرحمن الرحیم

لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَی التَّقْوی‏ مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فيهِ ...؛ همانا مسجدى که از روز نخست براساس تقوا بنا نهاده شده سزاوارتر است که در آن به نماز بایستى (توبه/108)

مساجد، پایگاه دین است.

در زمان حکومت عبدالله بن زبیر در مکه نیز به دستور یزید بن معاویه، کعبه را به آتش کشیدند، ولی همچنان شهر مکه و قبله مسلمین پابرجاست. خانه فاطمه زهرا سلام الله علیها را به آتش کشیدند، اما نام اهل بیت و راه اهل بیت(ع) باقی است.

مسجد سوخته قابل احیاست و وقتی مجدد ساختی باید در آن فعالیت‌هایت را بیشتر کنی، یعنی الان فرصتی است که ما نشان دهیم که مسجد قلب و روح ماست.

مؤمن در مسجد مثل ماهی در دریا می‌ماند، مسجد خانه مؤمن است، مسجد همه چیز ماست؛ حرم ماست. پس از این واقعه و اهانت‌ها، باید تمامی جوانان، تمامی آحاد مردم، بدانند که برای حفظ مسجد چه خون‌ها ریخته شده و چه سرمایه‌هایی آتش گرفته است. پس مردم با حضور در نمازهای جماعت و برنامه‌های مساجد، این‌گونه قدر مساجد را بدانند. هرکس از این واقعه ناراحت است، حضور خود را در مساجد بیشتر کند.

انتهای پیام