صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۹۴۸۳
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تأکید کرد:

علی‌اکبر ورمقانی ضمن شجاعانه خواندن تصمیم دولت در تعیین تکلیف ارز ترجیحی، گفت: همراهی مردم، بخش خصوصی و سایر قوا با دولت لازمه اجرای این طرح با کمترین تبعات است.

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان امروز، ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ در کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی ذیل شورای پدافند غیرعامل استان، گفت: هر طرحی در ابتدا ایرادات و نارسایی‌هایی دارد اما دولت امیدوار است با همراهی مردم این ایرادات را برطرف کند. قطعا دولت برای افزایش قدرت خرید مردم پس از چهار ماه ابتدایی طرح، برنامه خواهد داشت.

وی از مدیران ذیربط خواست با تمام توان برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز استان تلاش کنند و افزود: به استان اختیار داده شده تا در صورت نیاز و با توجیه اقتصادی، کالاهای اساسی را از طریق مرز تامین کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، در خصوص ضرورت دوگانه سوز شدن ۳۰ درصد از خبازی‌های استان، اظهار کرد: با توجه به اینکه تعداد خبازی‌ها بیش از نیاز استان است اگر ۷۰۰ خبازی دوگانه‌سوز شود کافیست اما تسهیلات قرض‌الحسنه باید با برش شهرستانی توزیع و به خبازی‌های نیازمند دوگانه‌سوز، پرداخت شود.

وی اظهار کرد: با توجه به اتفاقات اخیر و همچنین حادثه‌خیز بودن کشور، باید همیشه آمادگی مقابله با بحران‌های طبیعی و پدافند غیرعامل را داشته باشیم.

ورمقانی در بحث شیوع تب برفکی در استان، با بیان اینکه تب برفکی و سایر بیماری‌های مشترک انسان و دام، واقعیتی‌ست که همیشه با آن مواجهیم و برای مقابله با آن باید پیگیری اعتبارات خرید و توزیع واکسن را به صورت ویژه در دستور کار قرار دهیم و عملیات اجرایی را شروع کنیم.

انتهای پیام