صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۰۴۱۱
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸

متخصص و مشاور ژنتیک مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم گفت: این مرکز دارای بخش‌های مجهز و تخصصی است که با روش‌هایی مثل «پی جی دی» و «پی جی اس» می‌تواند تضمین کند، نوزادی که متولد می‌شود دارای سلامت و وضعیت هنجار باشد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، ناصر کلهر، متخصص و مشاور ژنتیک مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم در گفت‌وگویی از خدمت ویژه این مرکز در زمینه مشاوره ژنتیک و جلوگیری از تولد نوزادان دارای اختلال خبر داد و بیان کرد: مشاوره ژنتیک در چهار بازه شامل مشاوره قبل از ازدواج، قبل و حین بارداری و زمانی که یک فرد بیمار به مرکز مراجعه می‌کند در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم انجام می‌شود.

متخصص و مشاور ژنتیک مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم بیان کرد: در مرحله ابتدایی با توجه به اطلاعات افراد شجره‌نامه‌های ژنتیکی از افراد دریافت می‌شود و چنانچه ژن و کروموزم‌ها دچار مشکل باشند می‌توانیم با روش‌هایی چون «پی جی دی» و «پی جی اس» از تولد فرزندان نابهنجار جلوگیری کنیم.

وی تصریح کرد: مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم دارای بخش‌های مجهز و تخصصی است که با روش‌های نوین می‌تواند تضمین کند، نوزادی که متولد می‌شود دارای سلامت و وضعیت هنجار باشد.

کلهر بیان کرد: با لقاح مصنوعی در بخش جنین‌شناسی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم، پیش از انتقال به رحم مادر ژن و کرومزوم‌های خراب شناسایی می‌شوند و در صورتی که جنین، ژن یا کرومزوم‌های خراب نداشته باشد به رحم مادر منتقل می‌شوند.

انتهای پیام