صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۰۴۷۰
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱

دبیر ستاد امر‌ به‌ معروف و نهی‌ از‌ منکر همدان از برگزاری جشنواره فرهنگی هنری «حافظون» در این استان خبر داد و گفت: نام‌گذاری این جشنواره با الهام از آیه ۱۱۲ سوره توبه صورت گرفته است که با هدف ترویج ارزش‌های اجتماعی و مسئولیت‌پذیری در بین کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد امر‌ به‌ معروف و نهی‌ از‌ منکر استان همدان، میثم صابریون، دبیر ستاد امر‌ به‌ معروف و نهی‌ از‌ منکر همدان در سخنانی اظهار کرد: جشنواره حافظون با هدف ترویج ارزش‌های اجتماعی و مسئولیت‌پذیری در بین کودکان و نوجوانان، در ماه جاری با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری، آموزش و پرورش و شهرداری برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره با موضوع مسئولیت‌پذیری اجتماعی و با محوریت بخش‌های سرود، نقاشی، خاطره‌گویی، خاطره‌نویسی و بازی‌های گروهی، در سطح مدارس و کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

صابریون با بیان اینکه این جشنواره فرصتی برای انتقال مفاهیم مهم اخلاقی و اجتماعی به نسل جوان از طریق هنر و خلاقیت است، گفت: هدف اصلی در برگزاری این جشنواره، تقویت باور به وظیفه و نقش اجتماعی در بین کودکان و نوجوانان است. با پرورش این نگرش در نسل جوان، گام مهمی در جهت ایجاد جامعه‌ای مسئولیت‌پذیر و آگاه برداشته می‌شود.

دبیر ستاد امر‌ به‌ معروف و نهی‌ از‌ منکر همدان افزود: نام‌گذاری این جشنواره با الهام از آیه ۱۱۲ سوره توبه صورت گرفته است که تأکید بر اهمیت عمل به امر به معروف و نهی از منکر و تلاش برای اصلاح جامعه دارد، امیدواریم این جشنواره بتواند انگیزه‌ای برای نوجوانان و جوانان برای ایفای نقش مثبت در جامعه باشد.

وی در پایان گفت: علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات تکمیلی می‌توانند به لینک https://setad-abm.ir/fa/23337 مراجعه کنند و تا 21 بهمن‌ماه جاری می‌توانند آثار خود را به نشانی @Moavenat_ejtemaei_setad_abm در پیام‌رسان ایتا ارسال کنند.

انتهای پیام