صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۰۴۸۱
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹

 نشست خبری اجلاسیه علمای پایتخت، صبح امروز در مسجد آرمانی شهید بهشتی تهران برگزار و در آن جزئیات برگزاری این اجلاسیه، اهداف و محورهای محتوایی آن تشریح شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران، نشست خبری اجلاسیه علمای پایتخت با حضور مدیر حوزه علمیه تهران و جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی، دوشنبه 6 بهمن‌ماه در مسجد آرمانی شهید بهشتی تهران برگزار شد.

در این نشست، برنامه‌ها و رویکردهای اجلاسیه علمای پایتخت که قرار است پنج‌شنبه ۹ بهمن‌ماه در تهران برگزار شود، مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، این اجلاسیه از سوی مدیریت حوزه‌های علمیه تهران و به میزبانی ستاد شهید آرمان برگزار می‌شود و با هدف تبیین نقش و جایگاه علما در تحولات اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی جامعه، میزبان علما و روحانیون حوزه‌های علمیه پایتخت خواهد بود.

مدیر حوزه علمیه تهران در این نشست با اشاره به نقش تأثیرگذار علما در مقاطع حساس کشور، به اهمیت حضور فعال روحانیت در جنگ ۱۲روزه اشاره کرد و گفت: علما با هدایت فکری و معنوی جامعه، نقش مؤثری در حفظ انسجام اجتماعی و تقویت روحیه مقاومت ایفا کردند.

وی همچنین به نقش راهبردی روحانیت حوزه‌های علمیه در بصیرت‌افزایی عمومی در جریان اغتشاشات صهیونیستی دی‌ماه پرداخت و افزود: روشنگری و هدایت اعتقادی مردم از سوی علما، نقش مهمی در خنثی‌سازی جنگ نرم دشمن و مدیریت فضای اجتماعی داشت.

در ادامه این نشست، بر ضرورت تقویت ارتباط مستمر حوزه‌های علمیه با بدنه اجتماعی و مساجد تأکید شد و اجلاسیه علمای پایتخت به‌عنوان بست جامعه، نقش مؤثری در حفظ انسجام اجتماعی و تقویت روحیه مقاومت ایفا کردند.

یادآور می‌شود، از جمله بخش‌های جنبی این اجلاسیه، ارائه دستاوردها و اقدامات ستاد شهید آرمان به مساجد و حوزه‌های علمیه تهران است که با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توسعه همکاری‌های فرهنگی و اجتماعی برگزار خواهد شد. اجلاسیه علمای پایتخت روز پنج‌شنبه ۹ بهمن‌ماه به میزبانی ستاد شهید آرمان در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام