صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۰۶۷۶
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹

یک مرد 57 ساله به اتهام هتک حرمت قرآن کریم در ایالت ساراواک مالزی دستگیر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از sarawaktribune، مردی که متهم به بی‌احترامی به قرآن کریم است در کوچینگ، مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت ساراواک در مالزی دستگیر شد.

یک ویدئوی وایرال شده که تکه‌های پاره‌شده قرآن را در امتداد خیابان تونکو عبدالرحمان نشان می‌داد، منجر به دستگیری این مرد ۵۷ ساله در روز دوشنبه شد.

این حادثه جمعه گذشته (۲۳ ژانویه) رخ داد و دو ویدئوی مرتبط با کشف آن توسط یک کاربر اینترنتی در فیس‌بوک بارگذاری شد که نگرانی عمومی را برانگیخت. همچنین این موضوع از طریق دوربین‌های مداربسته در همان نزدیکی تأیید شد.

الکسسون ناگا چابو، رئیس پلیس کوچینگ گفت که مظنون پس از تحقیقات در مورد این حادثه، در یک رستوران در منطقه تامان گرین هیل دستگیر شد.

 وی افزود: یافته‌های اولیه نشان می‌دهد که احتمالاً مظنون مشکلات سلامت روان داشته باشد. او گفت: این عمل با قصد تحریک یا ایجاد تنش در رابطه با نژاد، مذهب یا توهین به خانواده سلطنتی انجام نشده است.

الکسسون گفت که این پرونده طبق بخش ۲۹۵ قانون مجازات به دلیل توهین به کتاب مقدس با هدف توهین به دین، جرمی که مجازات آن تا دو سال حبس، جریمه نقدی یا هر دو است در حال بررسی است.

پلیس همچنین در حال بررسی این پرونده طبق ماده ۲۳۳ قانون ارتباطات و چندرسانه‌ای ۱۹۹۸ است که حداکثر جریمه ۵۰ هزار رینگیت، حبس تا یک سال یا هر دو را در بر می‌گیرد.

از عموم مردم که اطلاعات بیشتری در مورد این حادثه دارند، دعوت شده با نزدیکترین ایستگاه پلیس تماس بگیرند.

انتهای پیام