صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۰۷۵۸
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹

دو کتاب تخصصی شیعه‌پژوهی در مراسمی با حضور سه تن از اساتید و پژوهشگران حوزوی رونمایی خواهد شد.

به گزارش ایکنا، مراسم رونمایی از دو کتاب شیعه‌پژوهی با عناوین «مراکز شیعه‌پژوهی جهان: حوزه انگلیسی‌زبان» و «شیعه‌پژوهی در آکادمیای بریتانیا» به همت مؤسسه البیان للتواصل و التأصیل و مؤسسه اطلاعات و تحقیقات اسلامی برگزار می‌شود.
 
این نشست با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدتقی سبحانی، رئیس موسسه البیان للتواصل والتاصیل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن طارمی‌راد، معاون علمی دانشنامه جهان اسلام و محمد نهاوندیان، رئیس مؤسسه اطلاعات و تحقیقات اسلامی به عنوان سخنران برگزار خواهد شد.
 
در این مراسم از دو کتاب تازه‌تألیف با عناوین «مراکز شیعه‌پژوهی جهان: حوزه انگلیسی‌زبان» تألیف حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحامد علیزاده و «شیعه‌پژوهی در آکادمیای بریتانیا» تألیف فاطمه طارمی‌راد و همکاران رونمایی می‌شود.
 
همچنین هم‌اندیشی تخصصی با موضوع «جریانات شیعه‌پژوهی در آکادمیای غربی» با عنوان «ضرورت بازشناسی و چگونگی تعامل» برگزار خواهد شد.
 
این مراسم روز پنج‌شنبه ۹ بهمن، ساعت ۱۰ صبح در قم، خیابان صفائیه، کوچه ۲۱، فرعی اول، سالن جلسات پژوهشکده معارف اهل‌ بیت(ع) برگزار می‌شود.
انتهای پیام