صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۱۴۸۴
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶

انجمن علمای یمن همبستگی کامل خود را با ایران اعلام کرد و از جهان اسلام خواست تا موضعی واحد در این زمینه اتخاذ کند.

به گزارش ایکنا به نقل از نبأ، انجمن علمای یمن حمایت و همبستگی کامل خود را با جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد و از علمای جهان اسلام خواست تا در برابر فشارهای ایالات متحده آمریکا و اسرائیل، موضع اسلامی برادرانه‌ای در حمایت از تهران اعلام کنند.

این انجمن بر ضرورت پایداری و مقاومت تأکید کرد و نسبت به هرگونه امتیازدهی به خواسته‌های ایالات متحده، رژیم اسرائیل و غرب هشدار داد. همچنین بر لزوم ابراز وفاداری به مؤمنان و موضع‌گیری آشکار نسبت به آنچه دشمنان خدا توصیف کرد، تأکید کرد.

انجمن علمای یمن از جهان اسلام ـ دولت‌ها، ملت‌ها و ارتش‌ها ـ خواست تا سکوت شرم‌آور و بی‌طرفی خود را کنار بگذارند و تأکید کرد که آنچه جهان اسلام به طور کلی و ایران به طور خاص با آن مواجه هستند، مستلزم اتخاذ موضعی واحد و مؤثر است.

این اتحادیه در پایان بیانیه خود، بسیج عمومی، افزایش سطح آمادگی و پاسخ به فراخوان قرآن برای جهاد در راه خدا را خواستار شد و تأکید کرد که مرحله کنونی نیازمند وحدت و اتخاذ مواضع عملی است که فراتر از بیان اظهاراتی برای محکوم کردن باشد.

انتهای پیام