صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۲۰۳۴
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰

دهها داوطلب مسلمان و غیر مسلمان در شهر آستین، مرکز ایالت تگزاس در تهیه 20 هزار وعده غذایی برای نیازمندان این شهر بسیج شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از fox7austin، ۷۰ داوطلب از سراسر شهر آستین، مرکز ایالت تگزاس، با هدف مبارزه با گرسنگی،  مسجد نوسِس (Nueces) را به یک آشپزخانه شلوغ تبدیل و ۲۰ هزار وعده غذایی برای بانک غذای محلی آماده کردند.

این داوطلبان با هدف مبارزه با گرسنگی، از سراسر آستین گرد هم آمدند تا ۲۰ هزار وعده غذایی را به واقعیت تبدیل کنند. همه آنها از پیشینه‌ها و نژادهای مختلف بودند.

تیسیر ابوبکر، متخصص مشارکت داوطلبان در سازمان امداد اسلامی ایالات متحده گفت: امروز ما در واقع سعی داریم ۲۰ هزار وعده غذایی را بسته‌بندی کنیم. این سازمان غیرانتفاعی به مبارزه با فقر و ارائه کمک به نیازمندان در سراسر کشور اختصاص دارد. این هفته، این گروه تمرکز خود را بر مرکز تگزاس قرار داده بود.

داوطلبان بیش از چهار ساعت سخت کار کردند تا مطمئن شوند که بسته‌های غذایی آماده و در اسرع وقت ارسال می‌شوند.

ابوبکر گفت: امروز ما در آستین هستیم، هفته قبل در سن آنتونیو بودیم و دو هفته قبل در نیواورلئان بودیم.

 وی افزود: ما داوطلبانی از همه گروه‌های جمعیتی مختلف را داریم. ما در میان داوطلبان، مرد، زن،  غیرمسلمان، مسلمان، مسیحی و یهودی داریم. ما می‌خواهیم مطمئن شویم که همه را در بر می‌گیریم. همه را در نظر می‌گیریم تا آنها بتوانند به این خانواده‌هایی که واقعاً به این کمک نیاز دارند کمک کنند و به آنها غذا بدهند.

ابوبکر فرآیند بسته‌بندی این وعده‌های غذایی  را شرح داد. وی گفت در مرحله اول برنج، لوبیا، هفت نوع ادویه و هویج را در کیسه‌های غذا قرار می‌دهد. همه اینها غذاهای خشک هستند و آنها را در یک کیسه غذا قرار می‌دهند.  سپس در مرحله دوم، آنها را وزن می‌کنند تا مطمئن شوند که مواد تشکیل دهنده کافی برای رسیدن به ارزش غذایی لازم وجود دارد.  سپس، در مرحله سوم، کیسه‌ها را می‌بندند.

پس از بسته شدن، کیسه‌های غذا برای توزیع به بانک غذای مرکزی تگزاس داده می‌شوند که تضمین می‌کند به دست افراد مناسب می‌رسند.

ابوبکر می‌گوید: واقعاً محدودیت خاصی وجود ندارد، همه می‌توانند به این بانک‌های غذا مراجعه می‌کند. هر کسی که به این غذاها نیاز دارد می‌تواند از آن بهره‌مند شود.

این برنامه تنها یکی از رویدادهای بسیاری است که توسط سازمان امداد اسلامی ایالات متحده در سراسر کشور برگزار می‌شود. این سازمان غیرانتفاعی می‌گوید از همه دعوت شده است تا داوطلبانه با این سازمان همکاری کنند و اطلاعات بیشتر را می‌توان با مراجعه به وب‌سایت آنها یافت.

انتهای پیام