صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۴۱۴۹
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶

شورای حکمای مسلمان بر اهمیت پیشگیری فکری و افزایش آگاهی به عنوان خط مقدم دفاع در برابر ایدئولوژی افراطی تأکید کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از موجز مصر، شورای حکمای مسلمان، به ریاست دکتر احمد الطیب، شیخ الازهر، بر اهمیت پیشگیری فکری و ضرورت ارتقای آگاهی صحیح به عنوان خط مقدم دفاع در برابر همه اشکال افراط گرایی، نژادپرستی و تروریسم تأکید کرد. این شورا بر نقش این تلاش‌ها در مبارزه با اسلام هراسی، به ویژه با نزدیک شدن به روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز، تأکید کرد.

در بیانیه رسمی که امروز به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز - که سالانه در 12 فوریه برگزار می‌شود - صادر شد، این شورا تصریح کرد که افراط‌گرایی و افزایش نفرت‌پراکنی به هیچ دین یا فرهنگ خاصی مرتبط نیست. بنابراین، نیاز به تقویت ارزش‌های شهروندی و پرورش فرهنگ گفتگو و احترام به تنوع در میان جوامع بسیار مهم است.

احمد الطیب در سخنانی پیرامون این موضوع خاطرنشان کرد: آموزه‌های اسلام و همه ادیان الهی با هدف ایجاد سعادت برای بشریت است و هرگز به دنبال گسترش نفرت یا خشونت نیست. ایشان خواستار اتحاد تلاش‌ها بین همه ادیان و فرهنگ‌ها برای ترویج فرهنگ گفتگو، تسامح و همزیستی مسالمت‌آمیز شدند.

شورای حکمای مسلمان به تلاش‌های خود برای از بین بردن ایدئولوژی افراطی و اصلاح تصورات غلط ادامه می‌دهد. این شامل سازماندهی هفت دور گفتگو بین شرق و غرب و راه‌اندازی بیش از ۱۵ کاروان صلح بین‌المللی است که قاره‌ها را درنوردیده‌اند. همچنین یک مجمع جوانان برای توانمندسازی جوانان برای ترویج ارزش‌های صلح و تفاهم برگزار کرده است. این تلاش‌ها در سال ۲۰۱۹ با امضای سند تاریخی برادری انسانی در ابوظبی به اوج خود رسید.

شورای حکمای مسلمان بر تعهد خود برای ادامه ترویج ارزش‌های برادری و صلح انسانی و همکاری در کنار شرکای بین‌المللی برای ساختن جوامع مبتنی بر احترام متقابل و حفظ کرامت انسانی تأکید کرد. این مراحل بخشی از ابتکارات و برنامه‌های متعددی است که با هدف تقویت صدای خرد و تشویق گفتگو و تسامح در جامعه انجام می‌شود.

انتهای پیام