صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۴۹۴۶
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
در مصلای امام خمینی تهران

مراسم چهلمین روز شهدا و جان‌باختگان فتنه صهیونی ـ آمریکایی دی‌ماه ۱۴۰۴  از لحظاتی پیش در مصلای امام خمینی (ره) آغاز شد. 

به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم بزرگداشت اربعین شهدا و جان‌باختگان فتنه صهیونی ـ آمریکایی دی‌ماه ۱۴۰۴ از لحظاتی پیش با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و با حضور اقشار مختلف مردم، برخی از خانواده‌های شهدا و جان‌باختگان و مسئولان کشوری و لشکری در مصلای امام خمینی (ره) آغاز شد. 

تهرانی‌ها با حضور گسترده در این مراسم ضمن در دست داشتن تصاویر شهدا و حافظان امنیت، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند و بر ادامه راه شهیدان و حفظ وحدت ملی و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کردند.

شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای حماسی، ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی و لبیک‌گویی به مقام معظم رهبری، حمایت خود را از نیروهای حافظ امنیت و قدرشناسی خود را نسبت به شهدا و مدافعان امنیت  اعلام کردند.

در حوادث دی‌ماه گذشته اعتراضات مدنی و مسالمت‌آمیز بخشی از شهروندان با دخالت عناصر تروریستی وابسته به رژیم صهیونیستی و آمریکا به اغتشاش و ناآرامی‌های خشونت‌بار کشیده شد که منجر به شهادت هزاران تن از فرزندان ایران‌زمین شد.

همچنین به منظور بزرگداشت شهدای این حوادث، طی اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در روز‌های ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه در حرم‌های مطهر، مساجد محوری، بقاع متبرکه سراسر کشور، مراسمی مشابه مراسم تهران پیش‌بینی شده است.

خبر در حال تکمیل است. 

انتهای پیام