صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۷۵۹۰
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸

رئیس‌جمهور روسیه با صدور پیامی شهادت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی را به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان تسلیت گفت.

به گزارش ایکنا، ولادیمیر پوتین گفت:‌ در کشور ما، آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان یک دولتمرد برجسته که سهم بزرگی در توسعه روابط دوستانه روسیه و ایران داشت و این مناسبات را به سطح یک همکاری استراتژیک جامع ارتقا داد، به یاد خواهد ماند.

در این پیام آمده است: ترور آیت‌الله خامنه‌ای تمام هنجارهای اخلاق انسانی و قوانین بین‌المللی را نقض کرد.

نبیه‌بری: آیت‌الله خامنه‌ای مجاهدی مخلص بود

رئیس پارلمان لبنان نیز در پیامی گفت: ما این ضایعه را به ملت، آزادگان جهان و مراجع دینی فرزانه تسلیت می‌گوییم.

وی افزود: ایشان را به عنوان امام، راهنما، رهبر و مجاهدی مخلص می‌دانیم که به عهد خود با خدا وفادار ماند و مسیر خود را تغییر نداد.

انتهای پیام