صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۷۶۴۸
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
دبیر شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت:

مهدی غلامعلی با اشاره به غم و اندوه امروز ما در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آن عزیز به معراج رفته است و به آرزوی دیرینه‌اش رسیده اما اندوه واقعی ما به خاطر قصور و کوتاهی خودمان است که قدرشناس نعمت آن بزرگ نبودیم.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، مهدی غلامعلی ضمن پیام تسلیت در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی به هشت دهه مجاهدت ایشان اشاره کرد و به اتحاد یکپارچه و تقویت روحیه حماسی در مقابل دشمنان دین تأکید کرد. 

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ‌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‌ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلاً (سوره مبارکه احزاب آیه ۲۳)

محضر تمام علمای بزرگوار اهل سنت زید عزهم و همکاران عزیز شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت

سلام علیکم

ضایعه اسفناک شهادت مولا و مقتدایمان حضرت امام خامنه‌ای را به یکایک شما علمای اسلام و همکاران داغدار سوگمندانه تسلیت عرض می‌کنم. غم و اندوه و مویه ما امروز نه فقط به خاطر آن عزیز به معراج رفته است که او به آرزوی دیرینه‌اش رسید بلکه به خاطر قصور و کوتاهی خودمان است که قدرشناس نعمت آن بزرگ نبودیم.

امام خامنه‌ای پس از هشت دهه مجاهدت در راه خدا و نشر اسلام، محمدی زیست و حسینی به شهادت رسید. ما در مکتب اسلام و مجلس درس رهبر عزیزمان آموخته‌ایم که در چنین شرایطی بیش از آنکه به عزاداری و سوگواری نیاز باشد به اتحاد یکپارچه و تقویت روحیه حماسی در مقابل دشمنان دین نیازمندیم.

آمریکای جنایتکار و اسرائیل کودک‌کش باید بدانند با رفتن رهبر معظم انقلاب، ادبیات دینی نهضت اسلامی ما ایرانیان از بین نخواهد رفت و بلکه مقاوم‌تر از پیش در صحنه حاضر خواهیم بود و ان‌شاءالله انتقام آن عزیز را سپاهیان اسلام ـ شیّد‌الله أرکانهم ـ خواهند گرفت.                                               

دهم اسفند ۱۴۰۴

مهدی غلامعلی خدمتگزار شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت

انتهای پیام