صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۸۰۷۶
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷

بخش امور فرهنگی آستان مقدس عباسی، جلسات ختم قرآن را به مناسبت ماه مبارک رمضان در جمهوری چاد برگزار کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از الکفیل، شیخ محمد ادریس، مدیر مرکز مطالعات آفریقای وابسته به بخش امور فرهنگی آستان مقدس عباسی گفت: این جلسات ختم قرآن در طول روزهای ماه مبارک رمضان انجام می‌شود و هدف از آن تحکیم پیوند با کتاب خدا در این ماه پرفضیلت است. 

وی افزود: این برنامه قرآنی، نقش مهمی در تحکیم ارزش‌های اصیل اسلامی دارد و روح ایمان را در شرکت‌کنندگان تقویت می‌کند. این برنامه در راستای رسالت آستان عباسی در حمایت از جوامع اسلامی بویژه جوامع آفریقایی است. 
 
آستان مقدس عباسی به منظور تقویت و نشر فرهنگ اسلامی و ارزش‌های والای قرآنی، در طول ماه مبارک رمضان برنامه‌های قرآنی متعددی در جوامع مختلف برگزار می‌کند.  
 
انتهای پیام