صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۸۴۳۸
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵

مفتی لیبی ضمن حمایت از ایران تآکید کرد که هیچ مسلمانی در صف دشمن قرار نگیرد.

به گزارش ایکنا به نقل از اسپوتنیک، شیخ صادق الغریانی مفتی لیبی تأکید کرد که جنگ جاری علیه ایران اساساً با هدف گسترش کفر و الحاد در منطقه صورت می‌گیرد.

وی همچنین تأکید کرد: عملیات نظامی تهران در راستای حق مشروع جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از خود در برابر تجاوزات صهیونیستی است.

وی با بیان اینکه ایران امروز در خط مقدم مقابله با یک طرح خطرناک صهیونیستی قرار دارد، تصریح کرد: هدف از این طرح، گسترش نفوذ صهیونیستی و تحمیل برنامه‌های خصمانه علیه اسلام و مسلمانان است.

الغریانی با اشاره به اینکه تهران حق دارد برای دفاع از حاکمیت خود، پایگاه‌های نظامی دشمن را هدف قرار دهد، بیان کرد: جنگ کنونی بین ایران و صهیونیست‌ها سرنوشت‌ساز است.

مفتی لیبی با تأکید بر اینکه در این جنگ نباید هیچ مسلمانی در صف دشمنان قرار گیرد یا اعلام بی‌طرفی کند، اظهار داشت: امروز باید وحدت اسلامی برقرار شود و مسلمانان اختلافات خود را کنار بگذارند. ماهیت رویارویی‌های کنونی با رژیم صهیونیستی، این مسئله را ایجاب می‌کند.

انتهای پیام