به گزارش ایکنا، واکنش هنرمندان هنرهای تجسمی به حمله رژیم صهیونی و آمریکا به خاک وطن، منجر به خلق آثاری شده است که در ادامه این آثار را مرور میکنیم.
پاسداشت سرداران رسانه جبهه مقاومت. شهید علی محمد نائینی، شهید ابوعبیده و شهید محمد عفیف. هنرمند: محمدرضا دوستمحمدی. تایپوگرافی: مسعودنجابتی.
حوزه هنری انقلاب اسلامی.
در صورت تجاوز احتمالی به تاسیسات انرژی کشور، نیروگاه اتمی دیمونا در صف اهداف نیروهای مسلح ایران قرار میگیرد. خانه طراحان انقلاب اسلامی.
سیدمسعود شجاعی طباطبایی، در کاریکاتور جدیدش به حملات روزهای گذشته سربازان وطن به خاک رژیم صهیونی واکنش نشان داد.
حوزه هنری انقلاب اسلامی.
تابلوی «ای صاحب ذوالفقار وقت مدد است» از محمدعلی نادری.
معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
هنرمند: مهدی مصطفوی.
تولیدِ مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری.
پرده آخر نزدیک است...
هنرمند: مهدی مصطفوی.
تولیدِ مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری.
این اطمینان را به همگان میدهم که ما از انتقام خون شهدای شما صرف نظر نخواهیم کرد... لذا جنایتی که دشمن بطور عامدانه در مورد مدرسه شجره طیبه میناب و بعضی موارد مشابه مرتکب شده، شان خاصی در این رسیدگی دارد. رهبر معظم انقلاب ۱۴۰۴/۱۲/۲۱.
خانه طراحان انقلاب اسلامی.
ألیس الصبح بقریب. هنرمند: علیرضا معظمی گودرزی.
تولیدِ مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری.
یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ؛ خدا آنان را به دست شما عذاب کند. سوره توبه آیه ۱۴.
طراح گرافیک: صالح کوشکی.
خانه طراحان انقلاب اسلامی.
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران نمیسوزد
نمیدانی مگر در شعلهها ایمان نمیسوزد
طراحی: محمدحسین جوانی
تولید شده در حوزه هنری.
انتهای پیام