صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۴۲۵۹
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۴

مدیرکل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به ترور رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران گفت: جنگ‌طلبان علاقه‌ای به صلح ندارند.

به گزارش ایکنا به نقل از شبکه اجتماعی ایکس محمد البرادعی، مدیرکل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی به تلاش متجاوزان برای ترور سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد و تأکید کرد که جنگ‌طلبان علاقه‌ای به صلح ندارند.

وی در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: سوءقصد به جان آقای خرازی که من او را به عنوان یک سیاستمدار و دیپلمات اصلاح‌طلب به خوبی می‌شناسم، گواه دیگری است بر اینکه این افراد جنگ‌طلبانی هستند که به صلح علاقه‌ای ندارند، بلکه به دنبال یک هژمونی واهی هستند.

۱۲ فروردین ماه سال جاری (۱۴۰۵) منزل مسکونی سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران مورد تهاجم هواپیماهای دشمنان آمریکایی - صهیونیستی قرار گرفت که بر اثر این بمباران همسر ایشان به درجه رفیع شهادت رسید و خرازی نیز مجروح و در بیمارستان بستری شده است.

انتهای پیام